DEN A KARIM HYPE WOMAN DIS?

No Comparison at all . Mimi you can’t compare yourself to this young LADY something you nah know nothing bout . Mimi do as the sign say fi mi please EXIT , just leave & Lowe di women and har man Mimi all u ah do is cost par problem wherever you go . Look pon har , nice clean goodas ….ah she di realGoodas not you Mimi . Mimi u ah waste careless dancehall rat .mek mi tell unno , unno need fi see Mimi face without make up and inna di day ! Unno will run fi unno life . Mimi nah have one class inna har body and mi nah understand how karim pick up dis Likkle dancehall rat . Someone please call ssmg again fi mi na cus karim need a next tump inna him head .maybe him will catch sense dis time around fi leave dis dutty johncrow alone . Mi ah beg unno call ssmg quick and fast 

17 thoughts on “DEN A KARIM HYPE WOMAN DIS?

1. The wife look betta by far but as I always sey I don’t watch looks! Mimi ur acting with ur frens Mek nuh value dey pan u!! U and ur frens are common and careless, u can be common with class cause I know a lot of common ppl that have class but ur acting with ur frens Mek unnu look ugly and careless!! Unnu affi act out hard fi ppl see unnu, u is not a ugly girl and sometime u put on ur clothes u pass! Not all the time thou but ur acting don’t have any class my girl suh nuh man nah go choose u ova a girl that’s not common with class! I don’t know karim wife but I bet if she don’t have a job and a jus karim a mind er fi shi stay home him still would a pick er even thou u have ur good job, jus fi show u man want class, u are common and unnu dutty behavior in a dance put ur value down! Suh all if di girl nuh have nuhtin any man would walk with her cause shi nuh common and shi nuh act careless! Karim only a fuck u fi get him 3 somes cause di way how unnu act in a dance everybody know unnu fuck Ooman! Suh him dey wid u fi him feel good time and fi fly free!!! I would choose the wife any day not that Mimi look bad but because di wife have more value to er name

1. DUN NO !

Say no more ((( *claps hands* )))so true you are so right these men will sleep with these girls who’s loose inna a party. because they are willing & ready fi do anything wid dem but see if them gonna wife dem up , take them home to dem mother and take them out and say ….YEAH ah my wife or women dat . No dem not do it like the 2nd comment say not that the girls would be ugly but a man will choose non common with class any day over common and classless so I’m with you on that .

2. I hate when ppl compare 2 women in a man life by the way they look…

External beauty is the least effective way to compare these 2…. lets look at who adds more value (spiritually, financially and emotionally ans all the other allies).

Any woman can give a man sex… not every woman cam give him a peace of mind…. esp when they broke and down and out.

1. I agree, it’s not all about looks when it comes to men and preference; but I don’t believe we should be advocating this thing about who has more benefits when it comes to finances etc. Men will take liberties in that aspect, there is no way I am trying to sell myself to a man by declaring how much I can help him financially if the going gets tough!

3. Lol it takes two to fuck! He got his woman but still fucking around he is no better!both woman look good one just party more then the other.

4. Ooman fi start wise up, yuh cyaah dus a cus di ooman alone suh..defend yuh man yes an nuh mek nuh gal bully yuh but cuss di tuninacious boy tuh… Dem married? Especially if him nuh ring yuh di gal naaa go feel nuh way if she a tek a gal man an if ano she a look him needa. Go chat tuh yuh man miss an ask him a why him cocky unbalanced an cyaah stay inna yuh vagina corner. Gal nuffi compare nuh looks cause sometimes unnu pretty an boring wid loose hole an a play trophy an full a dust. While ugly gal a tek unnu man wid tight hole an all a treat unnu man betta dan unnu. Some a unnu gal get lazy tuh, once unnu feel like unnu hab di man unnu stap do wah unnu use to duh. Mi cyaah understand di whole cheating ting a swear ano sumting mi 3 experience inna much cause mi chat tuh my man we have communications when we lay dung naked wi chat bout everything, mi find out wah him like an him find out wah me like..an all if a gal scandalous an dash har front pan him chuss n believe him naaa mek mi know him a hide it like how mean man hide dem wallet. Man ago be man but when him mek him cheating suh public dat mean him nahave a ounce a respect fi yuh… Hey, one time mi a chat tuh wah boy eno, an one day mi an him out an waah gal a come a call him an a seh Gary wahapn how mi nuh hear from yuh… Hey him run dat eno an seh hey gal yuh nuh see mi ooman mi know yuh. An him probably did know di gal an all probably sex har an such but him know all like my head nuh 3 on good an him kill dat deh quick quick b4 mi affi seh nuttn …suh miss a yuh man fi fix dat.

5. THEM DOGSHIT AGAIN? NIESHA MEK SURE CHANGE R NAME FROM NIESHA TIGHT CAUSE SHE KNOW SHE HAVE A WELL UNDA SHE FAVA ONE BIG BULL FROG.. MEME PPL THEM ALREADY MUDE YOU..CHINEY CHICKA MI DID HAVE LIKKLE LIKE FI YOU BUT MI LOOSE IT.. RUN GUH DUH BODY AND THE ONLY THING CHANGE IS THE BATTY BIG, HEAVY AND LONG DOWN..YOU KNOW YOU RESEMBLE MISS PIGGY? AND BY THE WAY YO COME A JAMAICA FI START FUCK IT DOWN NOW? WE DONT WANT YOU DOWN HERE…YOU A HIDE A FUCK JAHVINCHI AND HIM NUH STOP TELL HIM FRIEND THEM U A MINE HIM BIG TIME CAUSE HIM DONT WANT YOU CAUSE YO BABY FADA A COME OUTTA GAZA KENIEL MERITAL SOH HIM JUST A GWAN FUCK YO…WHITE GIRL NEED FI GUH SIT DOWN SOMEWHERE SHE TRYING TO BE A JAMAICAN SO HARD…UNU A GERMSSSSSSSSSSSSS THE OTHER BROWN WHITE A THE MUMMA SHE A FUCK ALL A THEM….

6. THEM DOGSHIT HERE AGAIN? NIESHA MEK SURE CHANGE R NAME FROM NIESHA TIGHT CAUSE SHE KNOW IS A WELL UNDA SHE, BIG AND STAY BAD LIKE AND FAVA A BULL FROG, CHINEY CHICKA MI HAVE LIKKLE RATING FOR U/ BUT U GUH DUH BODY AND NTN DON’T CHANGE BUT THE BATTY BIG, LONG AND VERY HEAVY .FROM WHA DAY YO NUH STOP A HIDE COME A JAMAICA CAUSE YOU AND HIDE AND FUCK JAHVINCHI. HIM SAME ONE A TELL HIM FRIEND THEM HIM DONT WANT YOU BUT YOU A MINE HIM BIG TIME, HIM JUST A FUCK CAUSE FUCKING SAKE CAUSE YO BABY FADA KENIEL MERITAL AND HIM DID INA THE CREW (GAZA) WE DON’T WANT YO DOWN HER PROTITUTE YO FAVA MISS PIGGY .MEME THE PPL THEM MUDE YOU UP ALREADY ..LIKKLE WHITE GIRL NEED FI GUH SIT DOWN SOMEWHERE CAUSE KILL SHE DEAD SHE JAMAICAN..THE OTHER BIG UGLY BROWN ONE A THE MUMMA FI FUCKING ALL A THEM CAUSE THEM A FUCK EACH OTHER. PPL TIRED OF UNU…UNU SUCK JOHNCROW STOMACH

7. Both of these women are mon clown Karim is a waste mon bruk pocket dancehall popular selector fulla hype clothes and pose dats all.. No real ambitious woman wid self-esteem will settle for lowlife scumbag party mon

Leave a Reply to TONY Cancel reply