DEN A SUH KARTEL GUH INA COURT?

0 thoughts on “DEN A SUH KARTEL GUH INA COURT?

1. No, this look like him confidence tun up to me, look pan him neck piece, the obeah woman tell him something weh him sure seh him a doe road, all slippas and all.

2. Obara come you are needed around yere, that neck piece bares a significance of something evil. and I know you have great knowledge of what this symbolize.

1. @Sketel the neck piece does look like a charm, I really cannot tell, but I believe Lizard HEAD is strong and is fighting for justice..most might not understand what I mean by Lizard’s HEAD, bu it is our head that protect us through our life and fights for us even in death..without your Heads consent no one can harm you and if they do, if the person was born with a GOOD HEAD (this needs some explanation, under metaphysics 101) the HEAD (ori eleda) will fight possibly kill that person. Our head is a major Divinity, If you know how to talk to your head nothing can be hidden from you!!! hi look like ahmadman yah so doe, even if dem acquit him, he still cannot get away!!!

1. Hey Obra…yu see it to! dwln….madness in its infant stage in or out de 2shadow dem got dat pon lock.

3. Court dont have a dress code ?

slippers ?
    marina ?

and when since you allowed to wear jewelry in prison ?

4. There is power in the name of Jesus to break every chain. Good over evil every time. God over the devil. No matter the voodoo spell whey dis demon cast, justice will be served.

5. No that must be his suit in the paper bag. He seriously could not go into four with a tank top and flip flops..

6. Ever since the summation started, him Nuh lef out that amulet from roun him neck. Him well put nuff faith ina him madda woman.

7. u soon hear him lawyer dem seh dem never give him time fi dress dats why. r if a nuh dat den a di madda woman tell him fi wear dat caz she must do some wrk pan dem clothe deh who knows but u will hear it one way r di next .god a watch u kartel suh u can’t get away just suh all if dem nuh find u guilty god know u are an him nah mek u walk free wid out consequences !!!!!!!!!!!!!.

8. Mi nuh trust dat necklace,him evil,but him look too confident yasso. Mi just want di verdict come back guilty & quick.

9. PROSONERS IN CUSTODY CAN GO COURT ANY HOW EVEN IN MERINA AND SLIPPERS.. WONT BE A ISSUE… ON BAIL THAT DRESS CODE NOT ALLOW… IN CUSTODY ALLOW … FOR JAMAICA

10. @sketel mi ansa yuhbut mi nuh si mi comment, probably de moderator will find it in spam and put it up fi mi deh, caws it did too long fi type ova and mi cannot type

Leave a Reply to Sketel bam Cancel reply