DEN JADION

47 thoughts on “DEN JADION

1. All ah dem dancehall woman ah f**k pon dem man. Just, Range, Jicon ,Rich Rich and many others ah get bun hard

1. Nooo sahhhh!!! Toya man say… make me tell you this bombo hole a me responsible fi apple pussy when me deh road”, and jay really still deh pan the phone a try get fi talk??? Me shame. From I was bawn :ngakak :ngakak :ngakak :sorry :sorry

1. Jay nah tell nuh lie him woman find out, she hear everything so him nuh have ah ting fi hide right now. Jicon really love Apple cause which man would sit an listen to that and still be with that woman. Your woman/ wife talk sey man eat har p***y an you ok wid dat….open relationship, she is a whole and he is a pimp

2. RIP jaydon.

You done Jaydon.
    Jaydon your buddy done.
    Jaydon rip the man a prison words kill you.
    Jaydon the man a prison is in charge of your wife Apple p…y.

Jaydon ,Apple rent hotel below your matrimonial house and bring Mr MobaY Jay guh give her the Ghetto ,wickedest Slam.
    Apple ,you suck Mobay Jay buddy also it was a 69 contest.

3. Toya man deven ah pay har no mind pon di call mi hear apple name bout a trillion x’s pussy ass toya cyah fight just big n botched fi ntn no sahh i weakkkkkkkkkkkk j have breathing trouble mine yuh chest start act up again in deh again youth im waiting for the video to release cause he been going aroun and sucking on di big backk big foot n head busss up body 1

4. Jay have no choice but to move up Apple, lesson to the youths choose your woman wisely because of a woman other man a style you like clown. I rather be single with my pride and respect intact

1. She disrespectful bad. She Cuda guh road, guh find a man outside dancehall. They waybdem young, rich, and pretty (kidding) us shudda a NBA player or bug exec a fuck she. Nuh dis country sounding bwoi.

5. This is disgusting and disgraceful on all levels. These lady will sleep will even them own family for name brand. Uno set a Dogshit uno. Where’s uno moral in the clothes m shoes?

6. Mi shame an a nuh me, somebody did say if you selfish don’t take your woman to the Bronx because they all share and it’s obvious that it is true‍♀️

7. This a straight fuckery. Which man ago siddung an listen how a next man a dig out him woman unless them a run a business selling out har front? Nope neva from I born

8. Jadion astonish till him deevn kno wah fi say
    Rotten apple u issa married drankroooo

A wonda if a apple idea fi dem have one car so when she gone tek di man jadion stuck inna di house and cyaa come search fi har

9. Me want apple stew peas recipe, or a jadion jerk chicken recipe, somebody have somebody recipe in this entanglement, me think apple have something over jadion, no real man would a eva call dat him wife again

10. Truth be told a true him probably realize say Icon a idiot why him call and a tell him dem somen de cause a page smaddy did fi page Rotten Apple Mek she understand herself and low Jadion. It’s clear as day say Apple and her Mumma tie Jadion. And if Toya shape bad a Toya him want. Toya a must bad Gyal fi step to a Gyal in front her man but then again Jay no have no respect fi Toya either

11. Big up met cah mi memba when dah story yah drop seh apple dida fuck the Mobay bwoy and see it yah now no sah

12. Where is Jadion family in all a dis? Unu no see say Apple and her Mumma tie Jadion? No sah dis Caan real.

13. Somebody need fi rub Jadion in a some jerk sauce and remind him who him is, how cam a man a chat to you and you wife so pon phone and somebody naw bawl say dem a dead, how me no hear no “ooiiiiiii him a kill me”, if a even fi beg apple fi pretend like yo mad and shock, Apple see Jadion suck hood already

14. So people a gwan like a nuh fuck fi fuck Jay did a fuck Apple fren Dice for years these people life nasty badddso I guess she fuck back pon him lol.

15. Every time Jadion want leave apple just take out the dildow wid him name pon it, The dildo name baby J

16. So I guess this name bun fi bun because Jay was fucking Dice for years.So now the apple she go bun him back.But this fi show Jay is a flosser nothing more. Because God know the mad man weh me have would box down everything out there including me kmft. At this point Jay need to take the icon off his name.Them life badddd

17. But come to think of it memba jadion did run lef apple aready when she pregnant and 2 a dem did go teef …

Might as well him did run again from him si toya headlock har…

18. Jay need fo tek off the Icon off him name cos him ting lili. How can a next man a tell you say when him deh a road a him responsible fi yuh wife pussy. Nah something aint right.

19. Toya you get what you deserve bitch unuh nuh know di half toya just living out the karma she deserves and so is her nasty so called sorry excuse fi a man an both of unuh nasty ooman dunce as fuck an std inna unuh triangle or octagon mi nah ask mi ah tell unuh but i nah feel sorry fi ah soul cah unuh nuh have none fuckin prostitutes toya u really come offa as a transsexual bad which doe surprise me cah j have a batty fetish toya its been years mi ah laugh affa unuh n mi ago laugh affa unuh forever hahahahhahahaha bbc moscot unuh frighten fi drugs man and money continue sell unuh pussy till unuh catch aids toya yuh haffi mine jay mi nah ask mi ah tell unuh unuh soon see all di facts come out just like tings ah buss out now

20. Den diS Real…a mi response fi APPLE PUSSY WHEN MI DEH A ROAD..what a bwoi out order eeh J…JUS CALL MI CAUSE MI AFI CARRY U A MI OBEAH MAN MEK DEM SET U LOOSE . NOBODY BWOI PITNEY NUH DESERVE DIS A RAASCLOTH!! CHISTINE N APPLE LEGGO DI WOMAN SON…

21. But wait ah toya man j dis di yute deven can read and write good ahh cyah dah big head freaky boi deh unuh really ah talk n fight bout mi cyah believe ah regular him catch tings everybody knows him he a trick and a hoe him always burning regular when toya deh out ah town ah fuck white man him have a girl over deh weh did catch something from him weh mi used to work wid she used to tell me he was into guys to for the right price he likes to party he told her he used to have older men paying him toya knows his secrets n threatened to blackmail him they are all escorts and drug dealers and scammers

22. @chromedung..sorry Toya don’t have to catch man. The lady is a travel nurse making big bucks..uno too nuff and love assume. Which degree u have? She may have made a bad decision but don’t add to the situation.

1. Dirty Coke pussy toya weh live at (Edited) st is a escort and so is her man weh currently locked up for drugs

23. Toya community cocky man is a drugs dealer and escort he currently is serving time for possession of crack cocaine and battyman cokehead toya is his secretary

24. Horse mouth toya always wanted to be a dancehall celebrity big up yuh man cah nuh matta how much gal batty yuh do ah yuh man suck 1 pussy and tun u inna star yuh muss love how him deh ah jail so u can deh online everyday alook hype big shitty pussy buss up body toya bitch get the fuck off the internet with unuh nasty life u and yuh man nav a job bitch unuh ah lowe dung dog shit in America

25. If I was there with toya nobody couldn’t tell me no beat Apple anything a anything, me wan the friend them to defend it , me no like them gal deh long time ..Apple eat too much front that’s y her mouth stink so

26. Apple say she only fuck 6 man inna har life 6 times how much girl? Or 6 wid how much zero back a it?