DEN JULIUS MONEY IT TRANG EEH

Foxy lef Jamaica come yah a farrin ina covid yasso…Under Julius money mi lavvv.. Julius you and Likkle Miss deh pan dah money ting deh …like uno nuh fraid at alllll

11 thoughts on “DEN JULIUS MONEY IT TRANG EEH

1. What’s the back story here?? So foxy married? Who name Julius the shape bad man wid d big belly n him married?.

2. Foxy need to stop hide and sleep around with the people them man ..me hear one a the regular bwoy dem a foreign a say she a tek a bwoy weh everybody know but me no sure a who ..Julius just a waste him money pon she , foxy walk and sleep with every man and woman she can sleep with ..them nowadays gal ya nasty bad ,she in a all type of freaky act ..fr she a talk to Julius a so she nasty, Kerry hate har ..I don’t know how Julius cheat on Kerry with them freak out gal ya …foxy when we get the name a the hype bwoy you a hide a take I’ll get back over here ..you careless like …

1. Oh so that is why Sher & her stop par. Then a suh Foxy did stay? From Nash to Sher she Foxy can’t keep friendship. Foxy seems like she prefer pussy over cocky. A dat she use n hold Julius. Remember him don’t have no hood so she can give him all the freakiness and all he does is eat likewise she like to eat too.