DEN SPICE REALLY GO ONSTAGE?

4 thoughts on “DEN SPICE REALLY GO ONSTAGE?

1. wah do dem ppl ya wid dem phantom haters, I think dem mek up dis hater thing to look important, nobody a try hold yuh down spice, is your marginal talent a do that. An fi an artiste that is so busy and touring how yuh find time fi real all the social media comments, or maybe it’s easy wen yuh have only 5-15 fans.

2. She a go hard with the reading of comments trust me, I commented on a pic of how bad her makeup was, next thing I knew I was blocked, the pic wasn’t even on her Instagram page and I didn’t tag her. she need fi low out social media and go write some tune, Mumma saw run left it and she still cyah move up in status, look like Patra a come tek it over back

3. Wha spice do when she put on har clothes? Try fi look FUcced up? With that wig, makeup and lipstick she look like the likkle female gremlin in the movie from the 80s….Mi rate the artiste but she make it hard fi look pon har man!