………………DEN, WHERE DID WE COME IN?

Dutty bleach out christine gone a jamaica gone talk bout she was not at no dance when anybody do kirk go out anything and she not taking no blame for charmaine youlete or leon cause its was youlete argument from start and nuh body not going to f**k her up from getting her canadian citizenship so she don’t know how her name a call up in things when she was not there. Christine yuh too rass lie from yuh come a canada you and ur friends been f***king with everybody all the people dem weh carry you come canada yuh want fight off wid yuh bleach out skin dat look like scald dog yuh stink like a all a you guys sit down and plan furthermore charmaine seh a you guys call har out of her house a betta yuh park up like the han cawt dem dung a arcade bride of chucky

486682_1377524805834980_556830032_n-Optimized

1510449_1377524799168314_946452503_n-Optimized

0 thoughts on “………………DEN, WHERE DID WE COME IN?

1. Sender your fake fb post on fb neva attract anybody so you turn to pink wall..Stop tell lie cause all ur stories are fake made up stuff…they r friends and it a kill u

2. Met I think this affi do with the boy whe get shot a Toronto wha day whe name Kirk…me hear say a 1 barber guy name Leon responsible dont knw how true it be but a mussi the streets a say. But the bottom pic a mussi Leon woman but I dnt knw the rest a women on the pic. Somebody pls come clarify this, bcuz as me say me hear don’t knw how tru it b.

3. CANADA PEOPLE A LOOK A HYPE..SO BORING..CHRISTINE SKIN DUTTY IF SHE NUH BLEACH SHE CAN’T LOOK GOOD……..CHRISTINE THE GAL IN A WHITE

4. A MUST MICHELLE BLESS PUT UP A POST YAH….CAUSE A SHE AND CHRISTINE USE TO PARR….MICHELLE YANKEE WEH DEAD BABY MOTHER OR AKA NATTY FROM FASHION SISTERS BEATING STICK

Leave a Reply to CANADA BORING PEOPLE Cancel reply