DEN WHEY YUH WANT HIM FI DO?

Him just a f*** off all a the hair dresser gal dem pon 165st Jamaica avenue him a f(** Simone , Renay , Samantha , an 8 more an the big weh name Susan weh have the shop at 163 him a f** too dem love big c*** too much him too bad

HEF

11 thoughts on “DEN WHEY YUH WANT HIM FI DO?

1. Sir if yuh a guh advertise seh yuh a big cox man a queens and yuh buddy is of di dexta daps variety, plz sen pic. Thx in advance.

2. Anon 12:01, true ting. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Big up all gyallist!gonna assume sender is a woman but wouldn’t be surprize if it is a badmind man send this in.

4. I bet you is one man send in this… Only a real phaggot would put energy into trying to slander a next man over how much puzzy he’s phucking. Why is his dyck a problem to you? Anytime someone come to the wall on a €o€k blocking crusade we fi just turn one jerk pan pon him 3lood€Lat..,. Only fish try to €o€k block.

Leave a Reply to Latty Cancel reply