DI BAD COUPLE…PLEASE COME SORT OUT DIS FI MI O

ROBBAS

DI PEOPLE DEM SEHHHHHHHHHHHH DAFFINE AND ROBBAS GO A DI HAPPLONICKALS DEM PAWDY AND ONE GIRL WHEY DAFFINE HAND OUT HAR NUMBA TO HAR ENEMY WAS DERE…DEM SEH DI GIRL GUH TO DAFFINE AND SEH WHY YUH GIVE OUT MI NUMBA TO DI PEOPLE DEM AND DAFFINE TUMP DI GIRL INA HAR FACE AND BIG BAD ROBBERAH SHE STAB DI GIRL INA HAR FARRID………………PEOPLE COME TALK DI TINGS CAUSE DIS NUH NAWMAL

30 thoughts on “DI BAD COUPLE…PLEASE COME SORT OUT DIS FI MI O

1. Stab in a farrid? This is what happens when you teef and scam, go Jail and come back so now you think you are above the law and you are invincible, I pray the Girl is ok and this celeb wanna be end up where she belongs.

2. Wow, that is crazy why is he giving the girl number to people and how he obtain the girl number in the 1st place is the question and why would his woman come and stab the girl and with what though, does the security do their jobs anymore that’s why people do not want to go to parties now a days.

3. I’m confused I thought if u had no status abroad, if your held , your put in holding cell and returned home? Her Obeah must be strong! Time is the master

4. But when mappie bus up him face she only retaliate on the car, why yuh never stab Teisha so shi could a puncture yuh lungs?

5. Duppy know who to pick on because them use to beat yuh every night a party, a don’t know what kind of soup yaa drink now but it a work .

6. A muss one a har tuff titty she use cuz dem deh a lethal weapons, Daffishly a woman strength u hav? Mi wuda seh man nuffi lick woman but dis is a all around girl fight.

7. This is crazy cause batty man daffy know who to f**k with n nasty infected pussy robbas she mi an the girl should a b family r friend make I would a teach them a lesson……Duppy know who to frighten cause I not asking Christ if they wouldn’t get it trust me wen I finish with them they would b in Jamaica begging on the street side cause mi a f**k them up then call immigration on r n let them know she no de yah pon r correct name n daffy him would b going with her cause him too f**k bright.So y wen she n m friend did a war him never step to r nor she them a call a beg out war y him never step to mi friend no sah. Them day soon come cause them de pon a thin line n a walk a give trouble

8. Tiddey commi like Gangsta Tuesday….no sah…we need raw footage. A suh Robbas bad…mussi chue dem is elite and security starstruck why dem neva badda wid no pat down :ngakak

9. Lawd met request the video Deh this ya need a visual with it. Dem too nasty n outta order bout stab inna face dem gal ya waa come back Yaad Mek acid bun dem plastic Dutty body.

10. But look how dem use to beat robbas every note in a party and now she a come stab people, all a me a DAT woman I would a sleep on dem door step wid the police, robbas is noooooooo bad gal from no where, yuh mad…think she could a stab me and get away wid DAT, cho bloodclatttt man. All daffy would a have to start keep him party a Hawaii, Cuz every party mu a carry police pon dem. F**ng ugly gal bright

11. It’s all lies the girl attack daffy box him in the face and robbbas run left daffy. When security grab the girl rabbas run come back a try fling lick but she miss and security dash Robbas and daffy out the club like trash. Robbas call yankee Michelle asking her if she know anyone selling acid so I guess she planning on acid the girl cause she say no one nah box her man and get away

1. Sell acid? Bitch no know chemistry? See Yankee ago rub time as an accessory.

Mek she throw dat bloodcla##t and she we know say time done pon she.

If a de version whey captioned the monkey photo Daphne and Robert would die before de week done and if she fling de acid de same result dem a get…if that was me dem deal wid so. All har mumma and fat sister would pay my Piper.

My girl dus out dem bloowow. monkey left it cage fi far too long now.

12. Daffy get box because he use to sleep with the girl back in April tge girl send some pics to his phone back then and some how Robbas get acess to daffy Instagram and take the pics out his dm and start sending it around. Everyday Robbas cuss daffy saying she don’t want him comment on any female Instagram especially his babymother family

13. A wonder if Robbas & Michelle now that USA will bury both of you prison for acid anyone in America that’s a jury case . You guys better tread lightly and hope this doesn’t reported to any precinct in New York or else trouble.

14. I don’t believe this story! I do believe the girl box daffy story!! Why we Jamaicans stay suh? Why unnu must mek how ppl a live bother unnu? I’m sure unnu must know someone or somebody in a unnu family wey nuh have nuh papers, why wish bad for someone and mi know unnu must know someone in the same situation!! God don’t like ugly, and I don’t wish bad for nobody!! Unnu want di ppl Dem fi go jail and back a Jamaica, and is not di first mi see unnu talk suh!! Yes if shi stab di girl shi must get punish but unnu talk evil like unnu want fi see ppl suffer!! Unnu nuh see a unnu a mek di ppl Dem Inna star? Cause di more unnu talk a di more Dem do and not looking at unnu, is like a unnu a motivate Dem, I don’t look at these ppl, I have these ppl on my Fb and Instagram and I don’t even like Dem tins I jus look, cause Dem don’t mean a tin to me, but some a unnu Eva a like and a comment and Dem don’t even answer unnu back!! Smfh!!! All I’m saying is if all a Dem a teef Dem time soon come, and if daffy lick di girl and bobette stab er and Dem run Dem should be punish yes!!! But I don’t wish Dem fi go nuh Jamaica go suffer and walk and beg!! No sah a some eveil talk DAT, and mi notice sey nuff a u Jamaican talk like DAT!! Unnu is evil!!! And dis go fi apply, bobette, kerryann and all di so call star ppl dem, cause a unnu tun Dem Inna star, leave di ppl Dem alone mek Dem live, Dem time soon come.

15. what about the countless life they affect when they mess up people credit or steal from the bank accounts to party for two hours

what about the single mother that cant cosign for her child college loan because she was a victim of identity theft and now she work two job live decent life and nah wear or buy 20g bag ! how fair is that love ? tell me

what about the mother who sacrifice sleepless nights early morning to go to nursing school and build her little credit and finanlly ready to buy house she owe saks 14k ?? guess what that means her child and she stuck in high rent and she has to work extra hard cause debt that don’t belong to her while they wake up at 4pm and go thief party and spend people money and people credit girl bye them a wicked

16. Not a warrant ! The devil is walking on earth and he make way for his disciplines to walk and cause problem Robert will be partying shopping her time nuh ready fi come …. I hope she stop pray and with the thieving determination do something legal