DI BATTEYMAN DONE DI GIRL AGEN

FI THOSE WHO MAY NUH UNDERSTAND WHA HIM WRITE HERE GOES……….

It appears as if she call him phone fi tell him seh she miss him and still a talk up tings so him run pan facebook and tag har..Tell har how him could not cum when dem a dagga and how har sumting stink and him madda tell him run har from him yawd and him only do har hair and feed har him dont give har him money……….But the crux of the matter is the details whey him neva spend too much time pan..Him seh ina di post seh she walk wid har ting pan har farrid and a look him fren dem and how she sleep wid him fren dem…suh it look like a di cheating why she a get di classing and because she sure she can get a plate a food why she want to go back. Him seh all a him fren dem whey come roun she waa sleep wid dem and how him sleep wid gyal beside har…from mi born mi neva si such tings.

12 thoughts on “DI BATTEYMAN DONE DI GIRL AGEN

1. What him mean him have other woman? Wat is wrong wid dem woman yah? met mi hear him dis har pon fb live,I wish I saw the video.

2. ..Ahh bwoy mi batta batta an read it off since mi dey a mi yerd. One question: who gave these people internet?

3. IT IS A MAN OR A GIRL TALKING – I FEEL BAD FOR THE PERSON HE/SHE TALKING ABOUT – LAY WID DOG RISE WID FLEE – THE PERSON WHO WROTE THIS CLEARLY NEEDS MENTAL HELP. HOW CAN YOU DEGRADE SOMEONELIKE THAT ? SOMEONE THE YOU EVIDENLT SLEPT WITH BEFORE\: WHAT DOES THAT SAID ABOUT YOU – HONESTLY I THINK YOU USED TO F**K YA MAMA TOO AND GOT MOLESTED BY YOUR OLDER BROTHER – DISGUSTING POST –

4. Met u left out the most important piece “he’s currently at his girl house ” so another girl? Him straight lean or twist? The current girl no fraid?

5. A muss di beaten dem she miss..because di way how him class har say a pure beat him beat har..suh till cheese affi a tell him dont say dem things deh pon live..

6. Den a wah kina sumting dis :ngakak :ngakak :ngakak no sah when battyman cuss yuh ano noting nawmal at all… den gal can suh loooooooooouu mek man f**k gal beside har mi naw laugh eno. Mi seh mi neva heard a dis.

7. Met mi nah defend dah youth ya, cuz I don’t know him a bl**claat.

So i’m assuming him straight based on the fact that he’s telling one girl to fk off (like anon@3:12 said), while he seems to be with another girl.

BUT, some a we straight men can DUNN any gyal inna with words – when it’s done to women, they usually quickly draw for the ‘gay’ card. I find it laughable. Sometime woman fi tek DUNN-ing, especially if dem a sleep wid a man friend and enemy. Same way so mi haffi DUNN an ex who I knew was a baby cemetery – karma is a bitch.

Lay down with dogs, yuh rise with fleas. Fire bunn a battybwoy and battygyal.

8. He definitely not straight, neither vertical or horizontal. But this girl must have some psychological issues…no want call it cuz mi no qualified, neither do I have the full history. Poor ting

Leave a Reply to LOVEALLWOMEN Cancel reply