Woi dats why imma die single..nuh bwoy couldn’t bright suh fi gi mi dat fi nyam much less turn up a my work place with that shit. Dem woulda fire mi when I done wid him.
Hands get way wid the browning. Mi did go to one baby shower and a suh the oxtail did black and ugly. I couldn’t eat it a backside…but mi hear sey it did taste good.
Nuff a unu nahn get bunup food or unbunup food – but still mi wouldnt nyam it unless dah hunga deh pan a diffrent level-like nyam or die-nevertheless mi woulda thank him fi di effort,caz practice mek perfect – but at di same time mi wouldnt share that crap eida, people love dis social media ting tummuch so till mi all ting dem lose touch wid reality…smh
That’s a good way to tell your wife yuh giving him Bunnnn
Woi dats why imma die single..nuh bwoy couldn’t bright suh fi gi mi dat fi nyam much less turn up a my work place with that shit. Dem woulda fire mi when I done wid him.
“It’s di effort dat counts”. Suh mi get it, suh mi go yu. Di man are trying.
Hands get way wid the browning. Mi did go to one baby shower and a suh the oxtail did black and ugly. I couldn’t eat it a backside…but mi hear sey it did taste good.
Di man a try kill har bloodclaat a bet she a gi prablem.
Nuff a unu nahn get bunup food or unbunup food – but still mi wouldnt nyam it unless dah hunga deh pan a diffrent level-like nyam or die-nevertheless mi woulda thank him fi di effort,caz practice mek perfect – but at di same time mi wouldnt share that crap eida, people love dis social media ting tummuch so till mi all ting dem lose touch wid reality…smh
I cant identify the meat