DI GIRL WAA PAY DI FI PHONE RIGHT AWAY

0 thoughts on “DI GIRL WAA PAY DI FI PHONE RIGHT AWAY

1. Yes man a suh the whole a unu gyal a road hype…. Unu too rass hype and don’t have dry shit inna unu batty….. What a SHAME. Unu look the prettiest a road , ever inna new clothes and affi a trust people things and can’t pay for it. The whole world see this ya now. Me wuda shame. SHAM go look a job and stop run behind yuh whoring fren. Unu dancehall girls are disgusting . I be if the bwoy never put it up yuh wuda still owe him. Instead a pay yuh debts yuh a keep big cookout and a buy new clothes everyday

2. This hoe say “regardless”? A so she did ago continue and no pay de man, ‘regardless’ of how many times she did have the money from de time she trust de ting…expose theives.

1. A from last year she owe for that phone an A con and go round the man. She stop tek him calls and all these things suh she lucky a dat she get.

3. How to shame a thot, yes bitch yuh get what yuh deserve how yuh neva feel no way a tek picta wid the phone…dam thief

4. Waaaaaiiiii a ya suh nice what a ting eee unuh think a everything clothes n makeup can hide wid unuh undacover life. big up yuh bloodclaat self Jigga for callin a bitch out

5. why shi nuh ask Nino fi help her pay fi it? Since she clearly affi go stop link the old man yah now dwl.. Stop tek the man calls n when him expose yuh, u gwan like Him shouldn’t dweet. Shi lucky him never send two man fi box her up and tek it.. Get a job girl!

6. She a fool because from him out u up he will put up anything . She fool like duck I would just call him and go pay him

7. Met this likkle gyal ya HYPE! When me seh HYPE mi mean HYPE. When she inna di parties and on instagram u woulda think is Beyonce or mariah Carey! Jus caaz dem paste dem face wid makep & use all kinda filta & apps & people a comment pon IG seh dem lretty dem feel like dem a smaddy. Juggist come a jamaica cum f**k & duck yuh. You & jav a di same ting but atleast jav clothes dem a fi her & nobody nevva say she owe dem yet.

1. Dwl I went to high school with the chick dwl.. me knw a,so them gyal stay from the get go am not f**king surprised at all them dry eye yuh f**k Sham something another Singh dwl if I laugh the hill mash up…

8. so this bitch have the man money, a hide from the man and then bright enough a talk bout the man low fi post up yuh pic and blast yuh fi him money gweh gal unno too nuff & brite party 7 days a week and a trust ppl things and no waa pay yuh lucky him neva send 2 man come page yuh wortless thot yuh be

9. Lmfaooooo no to bloodclattt dis a cant the girl weh so hype my god mon… Funny enough I unfollowed her when me see she have up nino again cause that’s when me realize she a fool. Never go backwards dumbass

10. I’m reading all these hater comments ..Unno..stink and ugly when some body look good Unno Se them hype just fi see some a Unno ugly and stink with Unno matching comment ..f**kery..The phone yute deal with no F**king business tact

1. she have too much tact das why har pocket tack up and can’t pay the man..she fi go pay fi di daaaame phone

2. Aint nobody told your pretty little fren fi put har basket weh har hand can’t reach. The man have every right fi shame har nastiness and for all the ppl dem weh a talk bout Shamiele pretty ye she is…but have y’all heard the gyal speak vulgar and distasteful she is disgusting. fi a pretty gyal har mouth is filthy!!!!!!!!!!

1. Good try! She hide him, unfollow pan IG and not answering her borrowed phone. Promised to pay after her event and she did not . Now them hype and say dem not paying after the photo go up, har man go mek call to the man a bad up and still afi beg it out till after sands. Please come again because she is a damn tief.

11. All unno run is pretty bitch bye average chick even with all that makeup filters likes and comments from other basic don’t make u bad lol

12. Wait deh wait dehhh shamiele or shamiele friend which part a shamiele pretty? Listen nuhh this gyal look like a likkle rottweiler. Dont mek me expose di real ugly shamiele plz.

1. oh God man she have little looks and nope she is not mi fren !!!!!!!! a di bell pepper nose one ugly!!!!

13. misunderstanding for over a year?!?!?! this gyal need fi pay fi the phone she a pose up wid!! bout the bitch gone iphone, the yute should give her a banger cuz all these thots do is post up lies pon instagram, who cant pay dem bills but party every night, who want the hype phone and cant pay for it, who a dead fi hungry a day time but still a party inna night, who get man fi carry dem go dinner, cuz dem nuh know whe dem next meal a come from, who have dem son a stay wid dem mother cuz dem live inna hype apt. and a dead fi hungry but yet still dem party every night!!! uno notice how many times mi say party inna night??? lolol u cant get these bitches in the day, they busy sleeping so they can wake up fi go party …….. I”mma let you finish the statement! dwl poor thots all a dem a di same…..Sham, Aneka etc you name dem!

14. a suh dem stay….. nuh pitty fi a likkle ediat gyal. shi fava horse.. cya believe the gyal a just 21. non ambitious f**ker. duty saddamite…. bout poor soul. nuh feel sorry fi dem. a nino mi feel sorry fa. hi wuk a wharf and a keep bay party and couldnt pay fi him gyal phone? no girl your pumpum nuh tun up. shame shame shame. this definitely a disgrace. mi just a imagine how shi a run up and dung like shi lose her shadow fi a borrow the money. woiiii

15. Lol f**ka yuh uno too BloodclAt hype,Gwan like uno mek sense and owe fi phone 1 year now shame on you sweetie cause uno f**k both man woman so you should have been able to pay for that with no problem and don’t forget the amount a cocky yuh suck off so you suck and f**k with nothing behind lolol shame on you…..girl can’t believe you even gone back to Nino don’t you see he’s only using you like a puppet lolol dwl Nino and my Fren Naa lef

1. no shan shan goodas a u seh expose a gal….. wat a way your fren caylis tho fi a be shamz mate…. tell her nino nuh worth it…. time serious, aids n all dem tings…. shamz lifestyle nuh clean n nino wife har suh who him ave as d fool….. shamz or yuh fren???? think bout that …… yuh fren nuh betta dam shamz cuz dem share d same man, if that nuh equal the same level fi u yuh need fi check yuhself

16. Everybody know aneka cyalis ntn new but sham trying to falla aneka but dah gal deh Duh anything fi ar money

17. Whe u say aneka do anything fi money?! mi ago give har a link dwl

nino nuh have nuh money fi pay fi dat, probably have to wait till after sandz keep sunday coming, so uno mek sure uno go so uno can help pay fi di gyal phone! lmao dwl

18. Word of advice...some ppl link dutty and stink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! says:

I am not one to bash ppl but its just sad, how can you have a man who claim that he is the shit, flossing and endorsing like a flippa knock off. Yet you cannot not even pay for a phone. You hiding from the man and all these things yet you have one a di social media hypest man? Shameeely you never get a better name. Makeup, party, clothes, IG filters and social media fantasy land ain’t gonna make you shit. If your man was a real man and have it like how him claim, with all them dollar bills he be posting on social media why couldn’t he give you the money and say babes go pay for da phone???????? Goes to show you have no class and him he is a pussy. If i was in Jigga’s position I would have done the same thing. Nino isn’t shit and he will never be shit. My advise to you Shameeely just pay the man, do what you always do to get what you wanna and pay the man for him things, you get style because a di man things. And remember Nino aint shit and worst like how the port sell yah now and SAJ contract workers nah get nuh renewed contract, continue selling da pussy and you give Nino what never get to sell, just like down a coronation market. Stop acting like the man wrong to do what he did. Him couldn’t find you and so he put out a APB on yo stank ass. Ohh and tell NINO him can gwaan go pree now all because the man want him money for him things cause NINO is a BITCH like that him have some girl tendency inna him.

19. Bwoy Oh Bwoy…mi naaw pick up for that girl but Jigga how unno come by the phones…smh…things that are sold under the table as the say in NY link, credit, phone a run…some people should never use public forum. You know where she goes why yuh never turn up at one of those place as a man you use a site. Sham check your serial number see if you can put warranty on your phone then come answer Mr hardworking Jigga. Just always remember when unno a expose unno hands clean.

1. That dont matter , he sold her it so if him come by it however way and she agreed on a price she needs to pay

20. Nino cant page no man, before man will page him and him haffi run whe wid him broke ass, him or him bitch pay the man him money, me a give dem till easter Monday fi do that

21. Jigga a big waste man and pussy feelings him a carry y him never post the screenshot wah me message him say him nah get Nuh money and him is a big mama man that’s y me use to f**k him gal and uno pan this a some f**king fool who ago credit phone from January till now n Nuh get Nuh money sham him a look and a loud up fi 10 grand 10 grand a money Jigga go suck him mada and come Tek dah 10 grand deh

1. Says the “man” on groupie met tracing…good job. Whether is pussy or batty feelings the man want him money! Simple as that son

1. but nino a come talk like him rich and javana couldn’t spend a extra day round him because him couldn’t mine she so mi nuh know how him a gwaan like 10,000 a nuh nothing and him dont have it

1. I don’t know what him f**kin di man gyal haffi do wid him gyal owing the man $ and nuh waan pay him…memba a u say 10gran a nuh money enuh so di man shouldn’t haffi a run it dung! NINA u is one big gyal!

22. She still owe the ten grand go pay the money fi are. She can send and borrow it from are friend pouchie cause she live a foreign now.dem too hype and dont own shit

23. Look how unnu did a style Mona and Mona deh a foreign a live high life! When the ppl dem a look fi unnu dem cyaah find unnu. Aneka she a try look like a loving mother but u Pinckney live wid ur loving mother. Sham u a 21 and tattoo up ur body like say u nuh want a work. Fi unnu tbt a bare party!which school unnu did guh? What do you aspire to be? Aneka u too. Kerry gone suh u draw fi Sham. Sham gone back to Nino suh u draw fi Chrome again. All she and har donkey face fool too. Rebound girl. Only difference wid unnu n other prostitutes is that unnu nuh tan up a roadside. Cookout ago flop too cuz unnu bruck like.thank God sham use to sex Chris diAmond so maybe the music free haha. Gone to bed I have work tomorrow.

24. Big hole NEMO fish looking bouy yu see one a dem killa deh whey you owe, whey you a short pay dem dues money watch. Unnuh fxxx with ppl and dont know who they are. It nuh matter what feelings a carry you whore out wife owe di man point blank period. If you ole never so big you would a look with a mans eyes and see say a real man would not be here arguing with the man…you would have paid the money….a whole heap a things you and you SAJ fren dem gwaan wid, and mi promise you me can lock it down and unnuh wid it. Member when ppl know you business and you easy to find you fi humble. Shameeely make a call make deh youth deh sort out yu ass and pay you. Then take that money to the man fi him things. Instead of defending you stank ass social media fantasy life try live reality for once. You ain’t got shit, the free clothes dem that you get from promotions and advertising modelling aint shit, you battyman aint got shit, and him a big waste man and he knows it. The two a unnuh fool nuh f**k, a ppl things pay for it. Or shameeely need the ten g fi add to another set a abortion money!!!!!!!!!

25. I know Jigga personally and him is a good yute !
    For the person bout how Jigga get the phone please go have several seats. I know how he gets them and it’s not illegally ! It nuh matter what kinda link him have that’s not the point or matter at hand.
    Shamelesssssssss because I refuse to call u shamiele its not now low of Jigga to do anything it is VERY LOW of you to even trust the man phone and at party every night in all these cheap ass aliexpress clothes and hair feelin like you hot shit and not pay the man him money that is what’s low you on IG a gwan like UNU Hot shameless I don’t believe you’re just 21 your life luddy Fi a young gal. Yuh shubb out early where are your parents what about school. & Nino where were you when Shamiele trust d phone your head was in Javanna pvssy CORN BALL! Whole Ah Unu a fool Yall don’t make no sense ! I bet it’s not 10 Grand ! Cuz if she trust a phone I believe it’s 110000 for the iPhone 6 in JAMAICA and I’m sure Shamiele never pay down not even 5 US Pon it yet .. Jigga NUH fi stop shame har till she delete her Ig page all of a sudden page lock up … Oh you not hype no more ?

1. Tank yuh plz! I waan know if him did deh deh when di trusting a gwan…a tek up di ppl dem dealings that never involve him and a gwaan like him bad FOH!!!

26. Sham and had man is a scam. Dem sad like funeral…..when nino lef u first u nah nu weh fi live u run gone a aneka house first gone kotch….then behind yo back aneka n Kerry a laugh after yo!!!!….nino can talk all him want bout him fuk jigga ex gal….mitch did a fuk yo gal! end d day u nu have dry shit in a yo batty….jigga have shit! Nasty nino affi a sell yo phone fi mek up sandz money u GU suck yo Mada pussiole nino….u tongue must have aids by now!!! All that money u claim fi se u have n not even a likkle buggy fi tek u round town….all u do a find di likkle caylis gal dem fi tek dem things. Sham nu reach 25 n har future look dim! Surprise IG 1 day nu at least trick wi n dress up in a work suit!!!!! Wah de a road a night time su….wa u bed do yo? Sham do better u is a young gal……d tar pan d road nah gu nu weh….stop pee pee clock clock behind aneka, anu yo real fren DAT! Mi doubt u have none any way!!!! Jus sad all these IG ppl n dem delusional life style

27. How u guys know she did abortion???. She did that from her early teens. Dat skeleton bury long time. My god shamiele people know u business doe thought it was a family secret

28. Nino GU suck yo madda u cud a fuk jigga ex gal all 50x …..weh u did deh when Mitch did a fuk yo gal? Nasty sham is a scam all that delusional life style pan IG n u owe d man fi a phone fr last year and yo scamma man wahse him money up cudnt give u d money…..all if a 2 gran if u owe smaddy pay up period principle is principle ….mek it worse u Eva INA d latest shit n de a every party u big n caylis…..weh yo mumma n yup puppa deh a su u waan live wid man??????? U mus be a puss pickney u jus a kotch wid ppl su….nu love u get groqwing up! Nasty nino a brag day in n out we him have money but affi sell him phone to help put money together to keep sandz til after sands???? Nasty nino weh u likkle buggy deh fi tek u round town…..sham u nu waan GU bk a school u nu waan a 9-5???? 2 a dem mek 1 I swear…..jus big and caylis!

29. Nino stop acting like a boss u r an employee . negro u r employed by shemara and Corey todd.so stop hype all unno do a buy the knock off and cheap clothes member say a u first mi see in knock off Michael kors watch like wtf where they do that though

30. Nasty dutty bloodclaaath nino Weh u did deh when yuh whore out gal did a credit the man phone a cudda $10 she fi bc pay it!! Weh u did deh when Mitch from portmore society did a f**k out u gal ole!! GTFOH and STFU with yuh bruk self…bout have money n u Nuh deeven own a car???? Me hate di ole a unu “social media Ig hype life ppl” an ina real like unu is no bc body but some bunch a waste one big waste !! Chrome doll a ediat cause me woulda run aneka she move from fren to fren ole sadamite gal a suck off the ole a unu! Shamiele u fi Memba u was a no bc body u make ig hype life get u come offa yu high horse bitch and ole severs seats!! U and the one sash Weh run gone and to Jaro a NYC and affi a wuk out r self ina bar and all these things still a have phone sex?? U must vex no more pussy fi suck sash get no farin pussy now.!!! Wooieee a yaso nice go fix up unu sad life

31. Nino love attention so much, mind sharp a him all send in the story. Every mixup involving him, U see him a comment like some waste gyal.
    Shamiele Singh. Unno fe stop it. U and Aneka fi stop it.
    See Aneka and Battyman Kareem Deeven good again cause Kareem gone back to Mona.
    she trust the phone fe try Mek she move har Bloodclaat. Me hear seh a over $50 Gran the bitch owe. Nino yah act like u have it fi gi har. That’s why she caw lef har old man dem. a baaaaaay

32. Unno mus stop it. Aneka nd Shamiele Singh. Unno must stop it!
    Nino him coming like some big pussy gyal. Every Gossip post him name inna him haffe answer like him Wah trace. We know u f**k man but calm down Ms.
    Aneka she wid har sad life.. She and battyman Kareem Deeven link again cause idiot Mona tek him back after him did diss har suh fi nasty Aneka.
    The Wul a Unno life sad sad sad

33. Thats how you have to deal with the loose, unintelligent, illiterate, fake thots!! They are all ugly ass waste gal!! Thank god for make up and filter because in real life you would run from them if you see them. Flippin Gremlin looking bitch give the man back his money!!!!

34. NINA and SHAMIELE…Jamaica’s favorite lesbian couple! Hahahahahahaha…what a bwoy love trace?! Pay di man him 10gran wid unnu tall up money!

35. Pussyhole Nino, man ago page you fi the 65k u bloodclath bitch owe the man!!! Today today today!!!! since you a badman bumbohole!

36. I AM DEADING, DUTTY STINKING BIG NOSE WHORING GAL ANEKA , WEH LOVE GWAAN LIKE SHE HYPE , FALSE BREAST AND NO BRAIN . HYPING IN OVER PRICED CHINESE WHOLESALE CLOTHES .
    ONLY THE BASIC BITCHES THEM MAKE U FEEL LIKE YOURE SOMEBODY .
    DUTY EX GOGO , UNDERCOVER PPROSTITUTE A GWAN LIKE UNUH HYPE A HOPE UNUH STAY OUTTA THE PARTY SCENE NOW. 21 YEARS OLD SHAM & U CRACHEZ REV OUT LIKE A 1988 TOYOTA COROLLA . DAT FE REACH UNNU ..BYE BYE BITCHES .

37. So nadesha star man konsequence weh she a f*k n him a freak ar out like how all a dem nino gi all a d gal dem batty wash caa pay it fi ar?

38. I dont know any of these girls personally, i see them on Instagram all the time and i just think they are too over exposed, they need to do something more constructive with their time. the one named aneka has 13k followers i doubt she knows 200 people she can say hi to. and to this one post some pics with you on the job or going to work or in a church or something that people can actually envy you for. and to end it these are the girls that talk about “my haters”. My goodness i can believe she is just 21, is she in school? what do they do for a living? whats gonna happen when they get to age 35?

39. @far away…which job none a dem nuh have a job, they wait on man fi tek care a dem, f**k who they need to fi get money that’s their job! there’s a name for that type of work, cant recall…..ohh now I remember….whores!!!!! at 35 dem lucky if dem get a man fi settle down with….cuz half the town would have gone thru dem!!

40. I see shameless shameile a hwt n couldn’t believe.. Gal crawny n walk like she almost cripple.. Instagram need to shut down so these sluts Can face reality. As fi the aneka she har batty low like crash car bumpa n she swear she sexy wid har bell pepper nose weh tek up d whole a har face.. See kareem a try him way fi go bk to mona n she look like shit.. All a them jus a f**k d same man wear same hair n same clothes.. Bye bitches y’all need a life!