DI JUDGE WAA KNOW IF KARTEL DEM CAN PAY UP

kartel

Justice Lennox Campbell, the judge who presided at the Vybz Kartel murder trial has put off sentencing until April 3.

Campbell made the pronouncement in the Home Circuit Court a short while ago.

At that time, the lawyers representing Kartel and his three co-accused are expected to provide certain information to help in the sentencing.

Campbell said that he had sent a letter to the defence lawyers requesting certain information regarding the convicts, however he is yet to get the information.

The judge said he wanted to find out if someone with artistic talent like Kartel is allowed to continue producing music while in prison.

He wanted to know if there was such allowances if he could make an order for the proceeds of the recordings to go towards the estate of the deceased.

However, the defence lawyers say they did not get the letter from the court making the request.

And this morning when Tavares-Finson was making his submission in relation to Kartel, he mentioned that the Director of Public is now trying to change the protocol in relation to the handling of evidence in her office.

However, Llewellyn told the court that she said no such thing.

She also denied claims by Tavares-Finson that she would be launching an investigation into the conduct of the investigators in the Kartel case.

0 thoughts on “DI JUDGE WAA KNOW IF KARTEL DEM CAN PAY UP

1. Good move judge, mek him work n pay fi him crime. Hard labour fi pay Lizard family fi di grief u caused dem, bout u craases lawyer dem nuh get di letta, well one more week of stress diet fi Kart-hell him cronies

Judge Campbell mi LUV u. U is a ceerus man

1. Met mi wah u call Judge CAMPBELL AND TELL him fi put back di BUSMI cause him a beat dem bad…Katnine whip nuh hot so …Finson cah wait fi him sentece Kartel …but I feel that Annie may have some problems with his defence so he is saying Let it Be

2. Judge seh Shawty can go sell orange …but lizard family need dem mula ….Judge Nuh SMile Campbell big up u self ………….Kartel Madreen stop gi di ppl dem di 1000.00 bill dem…..so dem stop come out …….Madreen to mean…….Mi seh missa Finson gone tell di judge bout kartel fi record a prison….and id judge tun it round fi fund lizard family ……….a weeak ….Finson retire

3. no dis is wan c-rus judge all de music him plan fi strip from kartel…fun nd joke aside i think they really need tuh put him on suicidal watch enuh,cuz dis judge really aguh mek sure him knw a jail him deh a duh time nd dats all him need fe deh deh a duh

1. nuh dem go gi di judge ideas bout him a try dancehall music….so di judge in his efforts to start dancehall music wants it to continue with payment…simply but di bwoy dead already ………………..

1. —————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. judge a de year man de man ago mek more dan an example outta kartel…and Mr.Campbell see if yuh can tek de money give Lizard family nd chow as well dem more in need a it cuz dem a live inna fear.

Kartel a hope along the line yuh tell de ppl dem weh lizard body really deh cuz i feel a upp a bright lite unno guh nd ashes out the yute afta unno mince him up

3. Yuh soon hear kartel gi out, bout him nah record nuh more music cause him nuh want lizard family fi get nothing

1. Dem fi feel d sufferation yah now too man, fi years dem living off d blood money and living like kings and queen, well a sugar n wata days a come yah now, all air pie and sky juice if d 1 shorty she never save nuh money fi rainy day.

4. :ngakak :ngakak yu dutty wretch yu fartell yu reap wah yu sow oooooooooooo mi nah sorry fi yu n ur babee luv cronies nunatalllll

honorable judge campbell :peluk yu a gwaan good bless up

1. kia smaddy did seh a dat dem fi do last week and di judge dagga whey wid it ………..hayyyyyyyyyyyyyy finson claim him doe get no ledder :hammer

5. The judge should let the state seize all his assets sell them and turn over all the proceeds to lizard’s family.

1. Yes http://www.com I agree with u 100 %. ALL proceeds past & future should go to the victims families. Judge Campbell when they coined the phrase “serious as a judge” I guess ur true to form. About time Jamaica start implementing and executing the Zero Tolerance Policy. No holds barred & no one spared famous or not. Justice Campbell God bless u & much respect to u & ur held gavel.

6. They should also sell the property where lizard was killed and give Lamar Chow at 50% for his bravery of testifying against these hoodlums.

7. Yow mi like dah Judge yah, a d same thing smaddy over here did comment and seh if dem allow him fi mek music while behind bars the proceeds fi guh to d deceased estate or other victims of his heinous crimes, look lakka seh dah Judge deh is a regular reader a JMG (Hi Judge Campbell, smile and waves) when yuh guh a Law school yuh never avoid d gate :kr (* singing school youth unuh pants too tight). Shorty yuh betta guh hustle pan yuh crotches/front cause yuh nah get dolla more.

8. Judge Campbell to the flipping world !!!!!!!!!!!!! Just like a jockey a whip de horse inna de race a Caymanas Park, a so de Judge a beat Kartel. Yu fuqqua yu !!!!! Da man ya deserve Judge of de year award !!!!! Buss him baxide Judge !!! Whoop him !!! LMAO. A hope a da same judge ya a go deal wid Gaza Slime to.

9. I’m so happy with this judge, best thing since slice bread. Mi glad she look pass the bullshit and see this man for what he is, old murdera! sorry Kern Spence didn’t get the same treatment. tek di ppl dem light bulb money and buy pussy smfh!

1. sp===================================================================================================================================================================================

10. question

can kartel refuse ?

or is part of his sentencing forcing him to make music with proceeds going towards Lizards family

can just picture him ball, chain, whip and a mic

and thats music for next 25 years – all royalties going to Lizard

1. thank you

i wish they could force him. Beat him to sing LOL

i want to hear what those songs would sound like

after about 5 years when he gets bored he will probably reconsider

i think he should do it

every artiste whether murder or not should not let their talents die

this will be the only kind of enjoyment he will get out of life for the next 25 years

and he could attempt to clear his conscience by the proceeds Lizards family will receive

11. di judge lock down short boss music neatly …because him tink him couda dede a record muzik unda short boss………………..have mercy …your honor tell mi weh yu wah Lance do ?? :travel

12. well if him victim dem family nah get none a d money den nuh music nah go mek, as simple as dat, either dat or him gwaan go sing pan mad suss mike, or d other way around (mek suss sing pan fi him) argument done.

1. Mi mada seh all this time dem a call kartel WORLD BOSS.. …nuh baddi neva call him matalon, issa..hannah or levy so a him jeopradize him self

13. Since it’s mostly buddy and punny him sing bout, what kinda music him a guh mek from prison? Hahaha see what I did there!

14. anonymous 3.38 was me! @Real Kartel muma sow bad seed and they all going to reap what they sow. Shawty right full skin color a guh come back after the judge deal wid them case. A bet seh dem a bawl fi Jesus now..

15. pressure pressure soup soup!!!!!!!!!!!!! who unda pressure ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ heyyyyyyyyyyyyyyyyyy the bible say if you teif and them ketch you you shall pay more than way u teef, you shall give them you house and more

16. hopefully dem summons Brite lite funeral home, because him mix up in a di f**kery to. you think a nuh lickle body him cremate ova deh? fi him days short remember mi tell unno, because no wicked deeds go unpunished!

17. A tell the judge wah tell kartel not to make anymore music from prison..But him kno kartel probly still squeeze n do it..so him a mek him kno if yuh dweet all proceeds go to the decease family..kartel not goin to want to make any music coz him claim him innocent so him nuh owe Lizard family nothin….This judge wah strip Kartel of everythin n dash him weh not to be found! Which is jus fine by me..Mi like the judge bad bad!

1. @ Jus-Me, hmmm hmmm cleverly the judge corner him wicked ass between a rock and a very hard place. If u sing no money fi u , if u don’t sing no money fi u. Choose Kartell. Hahahahaha!!!!!!!!!

18. @met come here no mennnnnnnnnnnn met is this judge you husband? me feel like him a u husband cause him no stop read jmg or a u a tell him the tings dem weh the bloggers them a talk over here.. met? u husband is a judge???? lolololol

19. Di fambily did launch wan big dissin campaign gainst di judge afta di verdict, suh a it come back fi haunt dem…..flipping fool dem, b4 dem shut up till afta di sentencing, dem deh every weh a shoot off dem beak….weh dem tink di judge nuh have radio, TV, internet? Smfh.

20. when them did deh pan them h horse shorty or none a the rest a fool them never did go back a school, the ignorance of some human. it coming like the man weh uild titanic when him say the ship is un sinkable, not even God himself can sink the ship!!! people ignorance, nobody never wan go back a school ooun love depend pan man too much

21. don’t know about the Jamaican constitution but don’t think the judge should have power to do that.before lizard family brought a wrongfull death law suit against kartell estates . just like how the glodmans take oj simpson to civil court

22. F**ka yuh!!! Now you work for the late Clive “Lizard” Campbell and his estate. Now many will THINK before they act.

23. How is that necessary?

It must be a portion of the proceeds & not all
    Even if he’s a murderer he has a family & children.
    I think they are over doing it & it really a start fi look like
    Ah cuz dem hate him fi real ! Never hear nothing like this yet!
    I guess Jamaica make up their own rules!
    What about the money kern spencer teef? !!!!! Dem nah badda wid that but dem a worry bout KARTEL money????

24. Yuh do di CRIME do the TIME i agree100%..
    BUT A F**KRY THE JUDGE A KEEP UP WHEN YUH AGO SEY LIZARD FAMILY FI GET DI MAN ROYALTIES DEM TEK IT TOO FAR NOW A STR88 BAD MIND AND CORRUPT VIBE DAT DI MAN DUN AGO DO HIM TIME SO LOW HIM WID HIM LIKKLE ROYALTIES,SO WHA DI MAN FI COME FROM PRISON WHEN HIMA 60 OR 70 ADD AND CANT BUY A PACK A CRAVEN A….
    MI NUH SUPPORT DAT SRRY.

1. Unless shorty have degree and a good job..i forgot she said she was the boss at the end of the day!!!! Let us see the boss move she will make no

1. Only boss move is to attempt to hide or dissolve assets. Har best boss move is fi tek har self and har pickney to a embassy and tell kartel, him fan club and wicked family fi go nhame shit.

25. GWAAN GO DO DI TIME YUTE!!! BUT NUH SING NUH BLODDCL88T SONG FI MIND NUH BADDI FAMBILY,DEM STINK NUH RAAS,HUNGRY BELLY DAWGSH88T DEM..
    IF A ME LIKE HIM MI TELL YOUR HONOUR F**K OFF AND MEK MI GO DO MI TIME BUT NAW SING A NOTE FI MIND NUH PUSSY….
    DATS WHY JAMAICA WILL 4EVE BE THE MURDER CAPITAL…

1. Ignorant much?

No judge nah tell de boy fi sing. HIM A TELL HIM SEY IF HIM OPEN HIM COCK MOUTH AND SEND OUT VOICE NOTES TO STUDIO HIM GOING TO PAY!

1. Yow, de caplock argument just disturb me and worst a nonsense a spew. lolol. Is it the ace of club? lolol

26. Real promo I agree with you!! It’s a damn conspiracy!
    I hope KARTEL appeal work out at first mi accept seh him guilty but this ya now nuh Mek nooooo sense .. RIP LIZARD but lizard was a law abiding citizen him pay bloodclat tax? Ppl a behave as if him did innocent if he was Weh him a do a par wid kartel & lock gun? Da judge deh fi go hol a bloodclat seat n low di bwoy Mek him serve him time fuvkin badmind government .. Dem fi do shit the right way n stop the corruption lizard family doh deserve nothing but the life sentence which is JUSTICE

1. Whey tax haffi do wid it? Lizard was not given a chance to bring income to his family and him death might mek him family struggle. Jail surely cannot bring him back so monetary compensation is not a bad idea. Kartel cudden jus tek di youngman life like him tink him a God..he should be made to pay

2. Onu really think a music alone mek kartel money? lolol. All dem have fi do is a rough accounting and seize everything that is an outlier from what is on paper.

F**k kartel and all him fans. If onu did school properly on torts and proper procedures onu would know corruption when onu see it. But through ignorance onu see corruption all inna onu sleep…kmt.

27. I support The Most Honorable Judge Campbell 100% with this very wonderful decisions that he intends to make, If him can make music in prison, then him must support Chow and Lizard family. If Kart- hell want Craven A when him is 70, all him have to do, is tell the Short boss fi tek time, and nuh badda done out the money weh she have leff pan bleaching crème. Lol, my heart! ina mi bashment granny voice.

28. I disagree with the Judge. Who wants Kartel junk music polluting our kids minds? His music stinks and there is not much money in selling songs these days. Most Jamaican Artist makes their money from shows. You can pretty much get any music free online download. I know my kids get their music this way and trade music among themselves. If the let Kartel make any music, the producers will get most, if not all of the funds through fraudulent means, saying expenses eat-up all the money.

Lizard family need to file a civil case against Kartel and let the court seize all his assets.

29. Di system a change suh a di fus smaddy get ketch dem a guh meck a sample outa….suh di rest a artis dem weh love teck dem money buy guns an use di yute dem form army behind dem betta start look inna dem self

30. Mi lub deh judge yah….. Str8 suh…. Deh judge yah nah play… Civil suit and wrongful ded yes…. if Lizzie family nah dweet … di judge sure a dweet. :2thumbup

31. Why these heartless Kartel supporters keep talking bad of Lizard and what him USED to do???..de man DEAD!!!…dat alone nuh satisfy oonuh….Lizard family and him unborn children dem fi get ALL whey world ass own or will ever own, him play GOD nad cut de man life short, it bun mi fi oonuh whey ah chat shit bout d yute, ok so him did ah bad man and use to take orders from word ass, world ass kill him but world ass still alive, oonuh fi glad, if Lizard did alive but inna prison, him family ooda feel betta..oonuh fi gwey man or kep quiet, oonuh have de same heart like oonuh boss..and dis ah fi all him supporters and sympathizers!!!..OONUH FI GWEY MAN!!!!…BIG UP DE JUDGE!!!

1. Mi nuh know weh unu a trouble judge Lennox Campbell superior dem weh inna yah a try di case widout PAY AND CLOUT……..an a tell him how fi do him wuk ….cause mi nuh know how dem so powerful an dem boss deh a prison …pon IV andd dem nuh know

32. A kartel things them want f**kry Lizard ppl fi pay fi wat him do too den wen him did a kill ppl after Kartel neva force him fi do badness him did wan ina the hype to so him get wat the duck get

33. KARTEL FORCE NUFF PEOPLE FI DO WHAT DEM NEVA WAAN FI DO, ALL SODOMY!!!….yes ah dat mi sey…oonuh ah sorry fi him whole him nuh sorry fi himself…big up yuh self chow, mi have yuh pon mi prayer list, Clive go on to yuh next home, yuh boss will see you there one day,but doe be surprised if him see yuh and hide from yuh, oonuh nuh study mi, mi know what mi mean!!!

34. Ok let me say again Kartel was found guilty so i agree 1001 % he must do his time for sure..Rip Lizard and condolences to ur family..Right is right if him fi get 50-60 -70 year it is what it is but u can’t take the man freedom and then want to take away his royalty income,,Mi a huh gaza nor gully I’m just a man so mi naw tek no side,,VYBZ KARTEL U WERE FOUND GUILTY SO GO AND DO UR TIME BUT MAKE SURE U KEEP UR ROYALTIES OR JUST NUH SING NUH SOMG INNA PRISON SIMPLE..YOUR ROYALTIES ARE YOURS AND YOURS ALONE.JUDGE DONT OVER DO IT,SENTENCE DII MAN ACCORDING TO HIS ACTIONS BUT DONT OVER DO IT BECAUSE REMEMBER THAT U 2 WILL HAVE A JUDGE TO ANSWER TO ONE DAY..

1. if our royalites were ours as you put it nuff people wudda be able fi live pan good name..the money u receive goes to another a so di world run so him paying restitution to lizard’s family is just a drop in the bucket and it is a judge who is ordering it the bible says we must abide by the law and he is the law in position to pass judgement u are not in such position

2. so how him did tek weh Black Rhyno, Jahvinci and many other gaza empire members royalties???? Unfair game play twice yuh hear, yuh cant plant corn and expect fi reap peas. Yuh know how much a d likkle young Artiste weh did inna him came do how muchi stage show and voice dem song and him collect dem money and gi dem wah him feel fi gi dem or none atall and tru dem fear him, dem cant seh nothing, will Lizardfamily will be collecting fi him royalties whether you like it or not, so him better kip quite in deh or stick to song writing alone and gi other artiste fi voice fi him

One Drop soon sign in

3. So look how much ppl royalty him tek weh, him nuh tek weh Black Rhyno and Jahvinci and many other gaza empire members royalties, yuh know how much stage show di artiste dem do and song dem release and him tek dem money and nuh gi dem none or just likkle bit. Mi hear seh when dem write dem song him walk round like him a real teacher and tell dem tek out dah line deh and put in dah one yah, and then seh a him write the song so when it voice and buss a him get all a d money, and out of fear fi him chu dem nuh want get nuh beating dem cant seh nothing. What goes around comes back around yuh hear yuh cant plant corn and waan reap peas, A nuff ppl royalty him tek weh, so now lizard family a go get fi him, if him dont want dem get none well him shut him damn mouth in deh and nuh voice nuh too, and just stick to song writing and write song gi artiste mek dem voice it fi him, yuh mek yuh bed bad, yuh affi lie dung inna it baxide, thief never life fi see thief wid long bad, him tek weh belong to ppl (dem royalty) but unuh nuh want nobody fi tek fi him eh eh nuh yuh think a so it guh???!!!

35. @ANONYMUS….some people think that royalties a whole heap a money..Number 1,dancehall naw sell like one time,Do u remember he last album Kartel put out with TADS RECORDS?How many copies did it sell?Check the net the facts are there… Let me inform u guys that royalties are sometime pennies ok and for a song to bring in a huge royalty check it has to be a real hit like a billboard hit or some mtv shit but di likkle regular numb one dem wha yuh hear a jamaica wha dem get offa dem check dey can’t send picky a college nor add on room and bath room so seriously i would inform Lizards family that rather than thinking about Kartels Royalties they should try to better them selves financially in some other way because nuh money nuh dey pon dat every weekend and a every 3-4 month a royalty statement drop,and i say that with no disrespect I’m just talking facts here..

1. Well betta Lizard family file a wrongful death suit, den ur baawse will have fi sell all di res a hair pon him peel out head fi pay dem

How about dat?? U feel betta now so u can stap cuss bout Royalties

36. never ever been a kartel fan but a str8 f**kery da judge a keep up wit bout royalties kmft the judge job is to impose sentence and leave it up to the family if them want to file a civil suit

37. I am happy Kartel was found guilty because to how people hate him i don’t think he would have survived a week outta road..So its better fi him live prison dan fi dead a road..Gwaan go do yuh time son yuh dun f**k up already..But to how some people a road hate yuh it seem like dem would kill yuh and tun roun nyam yuh fi dinner so tan wey yuh dey and kip yuh bleaching self quiat…
    All mi know is as long as yuh live yuh will never kill a next crawling insect yuh better nuh touch huh lizard wha yuh see pon GP wall…lol..
    RIP LIZARD!

38. every mickle mek a muckle a cuda bloodclat 1 cent a day him ppl dem fe get tr8 a dat Mr.Campbell sey nd wi in full support

39. The Judge love dancehall music too, but if he decides to do that then part should go to his kids after all the kids are innocent…

1. Dem wi get by, dem have dem strong strong madda weh can guh luk wuk, and dem Aunty weh a vice principal and dem granny weh could have har bank book full a millions, so whappen to all d innocent kids weh him kill dem puppa and left fatherless??? yuh ever stop fi think how dem a survive??? How much night some a dem go a dem bed hungry ???? Well since yuh nuh want Kartel children dem fi suffer, plz kind Sir/Miss wuk and mine dem and dem mother shorty nuh plz and mek sure seh shorty get har regular supply a bleaching creme and har brazillian hair and new outfit everynight fi guh a dance and pay dem school fee a prep school too nuh (ur child/children; if yuh have none, gooda all a go a 1 a dem free government school while u deh deh a sorry fi rich ppl.) Thanks in advance yuh hear???? Him did give a f**k bout d man and woman weh him did a murder pickney or if he got caught, how that would affect his kids??? Well nuh come pan yah come sorry fi ppl weh nuh sorry fi demself a dat mi a tell yuh…..

40. THE JUDGE’S ACTION IS UTTER RUBBISH…NO WHERE IN JAMAICAN JUSTICE SYSTEM THIS HAS BEEN DONE.

KARTEL IS ALREADY CONVICTED OF MURDER, DONT PER-LONG THE SENTENCE AND LET HIM DO HIM TIME.

IF I WAS KARTEL I WOULD NOT AGREE TO SING NOT EVEN ONE SONG CAUSE ME WOULD DONE A GET SENTENCE FOR MY WRONGS.

THIS IS PREPOSTEROUS!!!

1. Yu don’t know nothing about torts law much less about Jamaica or any justice system. Onu can’t tell kartel whey fi do or don’t do cause onu are mere slaves and slaves don’t have rights…dwln

41. Thank u @ Outsidelookingin.. …NO WHERE IN JAMAICAN JUSTICE SYSTEM THIS HAS BEEN DONE..bad mind dem bad mind and grudgeful..SO DAT MEAN SEY EVERY MURDARA WHA DEY A PRISON FI START WORK AND PAY MONEY TO THE DECEASED FAMILIES..
    REALLY AND TRULY IS ONLY KARTEL CAN LET THIS HAPPEN IF HE WANTS TO BUT HE HAS ALL THE RIGHT TO SAY F**KIN NOOOOOOOOO! AND GO DO HIM TIME SIMPLE..DEM CANT GIVE HIM MORE DAN WHA HIM FI GET..

1. see de gaza mentality?
      “this never happen before in Jamaican justice system.. WRONG

it happen to Jah Cure, he was allowed to record in jail and proceeds went to de up keep of de place me thinks.. (smaddy correct me pon de accuracy)

This is how justice SHOULD be, if you rob families of earnings, thou shall do the hard labour AND repay your victims families

criminals need to be hit haaard, not wit a gun butt or a bullet,
      BUT HARD LABOUR AND REPAY THIER VICTIMS

1. morning not gaza…di low level thinking Jamaicans…if u ketch dem pickney a teef n u se dem wrong they will say dem nuh di only person teef a so dem thinking set up

42. di system a change…..woe be unto who get ketch inna di transition, dis shud serve as a lesson to all dese artis weh want to be artis an area don at di same time…..whip some sense inna dem judge Campbell……gully gad nex lol (jus joking)

43. stop kill up unnu self. di Judge jussa mek sure nuh one nuh guh roun di ting. see how police tun producer/management fi Jah Cure ana press out hits from jail house?
    di Judge jussa seh “try circle mi ting…cause mi a tek whe every cent of the proceeds”.
    that’s all this is.

1. Damn right

. Me CANNOT understand how people can misinterpret such a SIMPLE sentence. All a caplock fi argue, chat bout tax, and a gwan like dem know every case history inna Jamaica and the British high courts…lol

44. Stick a whole heap a pin, 2 million pin fi rass stick hehehehe a doe wan laugh a doe wan find pleasure it this but no wha day kartel did big and fat like madda cow? How di rass him get mawga so fass?

1. LOL. Kartel trastic weight loss is bad for your health, u must not lise weight so fast.. can you imagine how many weight lizard lose the little time kartel send call him? In the first off of the case the reason why he got so fat was because he thought he would have gotten away with crime i guess reality a soak in yaa now

1. IT A SOAK FE TRU..

its not long now before him take de trip to de big house weh de dogs dem await fe him
          gaza fans.. if you really want to pray fe yu wurl ass, pray dat de REAL dons dem ah jail goh easy pon him backside (an i mean dat litterally)

45. Skirtel…..di odda day yu come a court, face fat up, merino a stretch weh till it fava maskitta net, belt naa nuh more hole, di mount ah weight yu put awn.
    inna di likkle time since dem seh GUILTY, yu mawga rite dung suh till all di size S t-shirt fava tent. hush bredda, yu soon gone a GP guh meet mike, an when him gi yu di meat mike yu can DJ all yu want pon it….LOLOL!!!!!

1. @ Little Willie ur comment have mi laughing ’til tears a drop from mi eyes
      ” …..maskitta net” DWL.

1. thats correct..
      dont write no more tune
      we dont waaan hear you back inna dancehall again

you had de golden lottery ticket and you use like shit paper… eidiot

we nuh waan hear yu back

46. The Judge is just a man and a man is just man..Like i said Kartel has all right to tell him no he won’t be singing in prison and nuh man can’t tump nuh man inna dem mouth fi sing.so wi will see how dat go and knowing how cartel facey and ago do him time a don’t think dem can bring dat to him he has all the right to say he won’t be singing.

47. Me say the way how kartel did big and fat and sweaty dung to the breeze did refused to pass through his clothes.. till all sweat did a run from him armpit and side.. now it look like a one a him pickney them top him a wear, th he four year old one… and the pants look like dem use yam string and tie up the front, ooun eva go country and see the man dem weh go bush how dem tie up dem pants front wid the flour bag. String? . a doe wan laugh

48. Mi naw lie still mi nuh support this wah the judge a do cause if a did a regular youth kill lizard him family wouldn’t get nothing and it wouldn’t even be this big….. yea the man do him wrongs but him a human just like lizard and just like the judge…..we all commit we sins just some bigger than some and we all know Kartel sins big but Jamaica system is f**ked up cause whether u think it or not the judge have fi him demons dem too nobody naw tell mi say him nuh do him wrongs fi get fi be a judge Inna Jamaica messed up system him a tek orders from some weh tuh….. justice is enough cause him already dead inside a whole heap a ppl dead weh ppl kill a Jamaica dem family affi do without Dem love ones and grieve without nothing if unnu naw give him the death penalty leave him mek him rotten Inna jail the man wok fi him money although him a go a hell mek him pickney Dem get him money…….. AND ME IS NOT A KARTEL FAN JUST A SPEAK MI MIND SO UNNU COME TEK MI ON CAUSE ME IS A FAITHFUL JMG READER AND MI KNOW SOME PPL GOOD FI THAT CAUSE SOME A UNNU CHAT SOME CRAP DEH… NUH DISSR TO U SITE MET A JUST MY OPINION

1. kartel is not a regular man.he put himself in that position, di judge nah mek him own law and there is no price that is big enough that can pay for someone’s life..di amount a threat and lie whey dem mek reach lizard family all pay off lamar chow aunty….juror …the judge a teach him a well deserved lesson

2. the main reason why people nuh sue those who were convicted for crims they committed is because they do not have the means to pay out nuttin. therefore it would be a waste of time to bring a lawsuit.

1. jahcure case is a different case…this case is conspiracy ..murder…attempted murder too…bribery all kinda tings….the judge is very smart he is shutting him down

1. Hack ina all dpp computer…bomb police house….damage digicel property…he deserves several books thrown at him

49. Me wan know in which society in there law say u must pay a victim family look it up and tell me this a my third year a law school n mi no know bout that in which case Who VS Who . if dem file a wrong full death civil suite now that’s different

1. the judge as the overseer can make those recommendations based on the law…i dont know if u dont understand that he cannot make his own law so he is acting WITHIN the law .this is why they asked for sentencing guidelines …………. :nerd

50. This has nothing to do with sentencing guideline . Sentencing guideline is weather u di defendant can ask for lenience and if u do get it he follows the guideline to sentence u or if the prosecutor and defendant made a deal then u get a sentence that fits that guideline this is a civil Matta so no tell mi bout him nah mek up nothing

1. I am talking about the guidelines that determine what the policy is for sentencing..mi nah chat bout what his lawyers asked for really the judge nah go beyond the law is my point. How can the judge mek up di law??????????

2. U a big law student and a use weather when yuh fi use whether, look here nuh d time yuh a come tek up fi Kartel yuh go look over yuh synonyms and homonyms, kmdt

1. :malu2 dem have too much time pan dem hand man, he/she need fi guh use dem time more constructively man. mi can understand wid d high school drop out but when when d ppl dem weh get dem masters before dem degree, lol a mis use their n there dat struck a nerve man, normally mi would an overlook dem error deh but when she go seh inna har 3rd yr a law school i say warah???? a must buy she aguh buy that degree a cant read she a read fi dat, im sorry but nopes i cant :alay

2. Law student a spell SUIT as suite, no sah. Dats a word u must b verrrry familiar with cuz u mus see it several times a day

1. Law student mi back foot, which part a shi, wid har half idiot self ?? So dem love come over ere wid dem fictitious degrees and think JMG Metters a fool.

3. tap, tap…this isn’t a civil matter it is a CRIMINAL MATTER. You my dear need to go on you knees and tell yu professor sey yu sorry fi a waste dem time. You don’t know jack about case laws or you wouldn’t bout “in which socitey” Drop out a school cause yu a waste space. YOU WILL NOT PASS A BAR EXAM…trust me pon dat.

51. Exactly that mi a talk bout to eg if u kill a man say u make a deal to plea guilty the Jude has to follow the guideline that go with that if u make a deal fi five him can still give u 20 cause that within the guideline of the sentence him can say 5 or Him can say 10 as long as he stays within the guideline of that sentence

52. look how him did fat…weh d weight gone? met gaza slim do interview and u remember the one weh Chow say name Terrence and him claim say him nuh name so;well gaza slim big him up as Tusain(the one weh get and say him nu know why him de deh) in yesterday Star

53. Unu senseless supporters just shet unoo damn mout, do judge nuh want hell bwoy voice be heard ever again, right now it annoys me to hear his music play freely, dem to start ban his songs too

54. Uno leave the person alone that is in their third year of law school.
    You guys did not have to come down on the induvidual like that.
    She was just stating her opinion like everyone else. I am also in my third year
    of law school. I choose not to comment as i see this as a learning experence.
    I have watched this case from the start. Thank you met for all the updates.
    What this kartel case has done is open my eyes to how the legal system operates on the
    Island. But there was no reason to come down on the person like that. Who ever you are
    Good luck with your studies. ONE VOICE bigup you self. ONE DROP BEHAVE YOU SELF.

1. And I too is sharing my opinion and just stating d facts! So how One Voice get Big up yourself and me get behave myself???? Dat nuh fair enuh yuh nah move right eh nuh Talk the Things, si mi all capitalize yuh name deh mi nah get nuh forward fi dat??? No hard feelings wi just a have a friendly discussion, yuh cant thin skin over ere so……. else wi will tease yuh mek yuh bawl

55. Phoenix r wat u name in order fi u get any money u haffi file a wrong full death suite dnt worry u soon need one to wen dem catch u a boost ppl things

1. Third year law student….Inna who fah country? cause is NOT Norman Manley school a teach you. Mind any threat yu send to me…I have a way of mirroring back yu wishes. YU NOR NU DEAD DOG CAN BITE ME

Since you is a creature, from the darkest corner of the land of the never to raise again I wish you thousands of dark nights and days. YU cannot and will NEVER be like me…bout yah study law You are a demon first and foremost. A blood money a float yu…gwan bitch.

1. Nu de ‘third year law school’ duppy baby. bout it a come throw out threat like sey a me tell it fi come inna da realm yah.

Ongle one legit law student come pon yah me respect and is not this spirit whey dig up itself.

56. Gm met

Anytime post go up bout kartel mi try avoid it because some people are
    IRRATIONAL! Some ppl act like kartel do dem sumn PERSONALLY!
    & if people disagree with some of these bloggers they proceed to call you a devil supporter irrational & bias! People have their opinions wtf you can’t make ppl think like you or agree with you ! It’s so disgusting with “SOME”

I stick to what I said Lizard family deserve NOTHING but justice
    None a KARTEL money dem nuh deserve dem fi go workkkkk
    Bout kmft! & judge coulda chaw fire same way Kartel Mek d song dem
    Dung a Jail a same suh him aguh Mek dem fi di people dem!
    Please show off dutty Campbell ah show off him need fi cool cuz it a look personal now
    System nah change if it did a change how Kern walk????
    Judge dutty Campbell EXPLAIN WITH ALL THE EVIDENCE UNU HAVE PON KERN SPENCER HOW COMES HIM A WALK FREE WHAT ABOUT THE MONEY HE ROB THE JAMAICAN PPL OF????? WEH D BBC YA SEH TO ME !!?? A KARTEL N LIZARD YAH PREE MY YUTE??? Says a lot about you & the person Weh send yuh!
    Mi just wish somebody tek over da country deh .. I will watch it perish!!!

All ppl Weh a talk bout Ryno & Lisa dem .. WAH kinda royalties!???? Dem
    Inna d same position they were before so I’m
    Not sure cuz they are no richer lol. In the music industry boss always get a better %

1. And mi dun seh it an mi nah tek it back cauz mi know a me u a dash wud pan bout the royalties weh him THIEF FROM BLACK RHYNO and mi never seh Lisa Hyper Mi si bigger dog than unuh bark and mi never run, so I dont fraid a no Kartel supporter and a wi tek a loud speaker go pan d gaza go broadcast it too, or gi unuh mi address and mi box # mek unuh come page mi if unuh think unuh bad, cauz my backitive bigga dan fi unuh, Mi have d Father, The Son and The Holy Ghost a watch mi head back, some a unuh tongue and cheek bone and finger tips too bad, a dat a unuh problem, and dont know d half a badness. Nobody nah tap nuh Kartel fan from chat or tell him fi sing or dont sing, wi just a seh dem fi tek all a him earning from d day dem have evidence seh him commit murder and distribute it to d victim/victims family and chow too, so him former cronies dem and lizard family weh him nuh like a guh spend him money. Him dont deserve fi have nuh money him dont know d use a it, before him tek it go build up some schools and training centre or buy food wid it, or save some for his kids to go University/college and gi dem a opportunity weh him never get him, and unuh wah jump dun ppl throat hole and fight dung ppl opinion, but mi nuh fraid dah a mumma bomb* ole yuh know wah cho a nah badda seh wah mi did ago seh a dont fraid a he she or d old lady, cauz I dont fear no bitch or fish from d gaza… get dat???? Comprehende????

57. Den wait me noh tink gaza slim gone repent an oitch tent in a church before har case trial start no sah she really out a touch wid reality

58. @ Anonymous 8:08 27/3/14Dem wi get by, dem have dem strong strong madda weh can guh luk wuk, and dem Aunty weh a vice principal and dem granny weh could have har bank book full a millions, so whappen to all d innocent kids weh him kill dem puppa and left fatherless??? yuh ever stop fi think how dem a survive??? How much night some a dem go a dem bed hungry ???? Well since yuh nuh want Kartel children dem fi suffer, plz kind Sir/Miss wuk and mine dem and dem mother shorty nuh plz and mek sure seh shorty get har regular supply a bleaching creme and har brazillian hair and new outfit everynight fi guh a dance and pay dem school fee a prep school too nuh (ur child/children; if yuh have none, gooda all a go a 1 a dem free government school while u deh deh a sorry fi rich ppl.) Thanks in advance yuh hear???? Him did give a f**k bout d man and woman weh him did a murder pickney or if he got caught, how that would affect his kids??? Well nuh come pan yah come sorry fi ppl weh nuh sorry fi demself a dat mi a tell yuh…..

Leave a Reply to One Drop Cancel reply