DI KETTLE A PUDUNG A PIECE A WHISTLING

This is the family of kemaly in style the Battyman weh Feds kick down him door Met look at this whole family don’t the look like they belong in the zoo? Look pon Alecia too cute with caution poster like come on he couldn’t take a real pic with you no to rassclaat dem woman yah a real clown and look pon Tiffany posh daffy Bm find a man to her self hold yah tiffy
154867984-Optimized

0 thoughts on “DI KETTLE A PUDUNG A PIECE A WHISTLING

1. “DI KETTLE A PUDUNG A PIECE A WHISTLING”-Robert Robbas why are you troubling the people them? From what I gather from the title a you send eeeeen da story ya. Met need fi ban yuh.

2. Sollo and none a dem people yah no related NONE A TALL….him and tiff did a f*k or still is..

3. Never see so much ugly ppl all together poor Kemaly the batty man mi can’t believe seh him Mek so much money in the lottery scam and all now him can’t post bail and as far as Alecia too cute she need to leave caution alone cause it’s so avious him don’t want her if she can’t pose for a picture with him she have to pose pon poster it don’t look good in my tony Matterhorn voice your young find a man of yur own like your sister Tiffany yuh nuh see bobby take away daffy and have him up good good and look tiff juss find a little man to her self and that girl kemaly sister lawd she and the mother is the two ugliest out of the family

Leave a Reply to Highly Concerned Cancel reply