DI KILLER HAVE FACEBOOK ACCOUNT?

19 thoughts on “DI KILLER HAVE FACEBOOK ACCOUNT?

1. I remember Met or some one saying that once they kill, stab etc is like a thirst they can’t stop. I hope that whoever hiding him knows that’s is just a matter of time before the demon turn on them. And I’m praying no pastor don’t bring him in. Because this warrants a jungle justice.

2. I want to ketch de murdering bar*tad and drop him head first in a drum pan of boiling hot oil mek him feel pain and sufferation. I can’t remember the last time a piece of news hat me so. Jesus almighty. Rob, stab and brutalise de poor baby weh a go at school an warn learn. I’ve been gnashing my teeth in wild anger.

3. Nobody don’t need to be surprised. Almost every murderer, rapist, pedophile, etc have Facebook and/or Instagram!

Di time policy a tek a post up inna dem uniform pon fi dem own, dem go troll Facebook and dem will find nuff a dem wid all evidence of things dem do or weapons dem have.

1. Jcf facebook page isn’t how you a try highlight it. How dem fi go pon page when most time we can’t access people page we self? And just like the gram it hard fi prove flossing from real.

4. Why i’m not surprised he is a worshipper of vybz kartel??His aunty that him always been big up need to turn him in asap. The nerve of this illiterate asswipe to post Bout a GOD him sey…really n yuh kill the lil yute devil style??

kmft jus know 3 of the Dawgs them hot on ur trail yo.

1. YardieT me get me laugh for de day from this. Long before phone cameras and indecom this dead dog would have been located and dispatched from days ago. you have ungrateful people who fight para…system that’s effective wid fi we breed a criminals.

5. Da piece of crap ya look like him demon possessed. Too bad him nuh tek de same knife inna him hand and stab up himself wid it! Mi say it already, and mi going to say it again, filth like dis mek mi fraid a de living more than how mi fraid of de dead.

6. So him have access fi a watch wawh gwan read comments an ting fi know say ppl a pre him fi Tek dung him fb..him a hide good den him Nuh unda pressure den.

7. Latty u Mek a valid point …Hey bwoy since yu have access to social media ……Mi a pray Fi yu tonight …. Yu cah escape yu a go feel a piece a heat pon yu back fire Fi yu a one pickney Di man have …..

8. WTF IS HE DOIN A RITUAL? MERCY GOD,HE REALLY COME FROM SOMEWHERE STANPIPE LOT A MY SCHOOLMATES FROM PAPINE ALMIGHTY NO TEL MI A ONE A DEM PICKNEY DIS??

Leave a Reply to yardielovethug Cancel reply