DI MAN NAME FLABBA

Aright now met, dem pitcher yah did tek from flabba dabba birthday weh gone di other day.
Suh weh me waah knw is if poochie (di one inna the pic wid him) pregnant right how lisa and him relationship a guh cause mi get fi understand say poochie (sheena_nina) and Lisa (lisa_cas) a throw wud pon dem one another pon instagram and how flabba still have the two a dem a juggle wid..
but ere di reality a it nw Poochie a breed suh if him cheat pon lisa and breed poochie and it nuh mek lisa lef a how or wah ago mek she lef cause any man can cheat pon mi enuh but fi bring a baby inna the equation is a next story, but mi affi say hail king flabba cause mi waah knw a weh you a fi dem two ediot yah mek dem caah see the real you!!! Dem nuh see say flabba a use the two a dem fi him own pleasure…..

poochie mi expected more from yuh dan fi si dung wid yuh kalis babyfada a mek him style yuh suh cause yuh run guh breed and now yuh situation nuh change. B*TCH HIM NAAH LEF LISA, and lisa mi nuh expect ntn better cause yaah born whore, big up yuh self Verona bis*xual b&tch weh just walk a f**k dung the wul a molynes road and Flabba yuh fi do Betta cause a gyal pickney yuh a grow only hope a nuh gyal poochie a get cause mi wud a sorry fi r…… wish yuh all di best inna yuh triangle sir and a doe sorry fi yuh jacksontown ppl dem fi continue use yuh BBC…

11 thoughts on “DI MAN NAME FLABBA

1. Nah it would be kool, memba Lisa and Flabba did den when she go breed inuh. Trust me dem “relationship” unconventional and neither of the two going anywhere, both of them have them extra curriculum activities going on.

2. A dis yuh call mix up nobody nuh have nuh blenda ova yah mek we dash dem in deh….. fimi head nuh rass good suh nuh man cyaah go breed nuh gal an me deh deh same way…. mi nuh care how much love mi have feem dat tun inna hate instantly…. plus it wouldn’t work cause everytime all dat deh picney deh even get mention mi chip off…. especially if nuh money nuh involved like gabby and wade… oh gosh!

3. Unu ever think probably the girl name Lisa don’t care because Flabba still make she alright,
    It’s must a reason why Flabba still with Lisa though and him have a baby on the way.

4. Lisa look far better than Poochie still
    I don’t think me could a really take dah diss deh from no boy though.

5. A longtime Lisa and Flabba a come still but on my mothers grave mi never a take dah diss thing deh. She a idiot fi want stay dah so.
    Lisa dah mate here look like she cold u up.

6. Lisa f**k Flabba tek Angie spot,now poochie f**k Flabba tek Lisa spot…karma is a bitch…plus Lisa always have har man Dem a f**k pon Flabba.
    Lisa f**k pon Flabba an breed get her son,now Flabba f**k pon Lisa give poochie a child.it only fair enough FI she accept poochie child and continue get the little change them from Flabba…

7. Flabba and I use to chill while he was in the University and I must say he has some really good ways… Even is penis is not big but he would twist me up in all sort of position lol. I heard about this lisa cas girl and word on the street she is a top freak and give flabba alot of 3sum