DI MAN NAME PLUCKY

DUTTY BEGGY BEGGY PU**SY STACY U A TALK BOUT NYESHA F**K PLUCKY BUT U THE 1 THAT DID U ALL DID 3 SOME WID PLUCKY SO DONT BL**DCLOT GO THERE U F**K EVERYBODY FROM THE YOUNG TO THE OLD TO THE DEAD UR SHAME TREE DEAD MY GIRL THATS WHY WE BEEN SENDING ACS ON UR ASS SINCE JANUARY SO SUPRISE UR UGLY PIKNEY DEM NUH GONE YET IM MAD BARBIE NEVA HELPED US U DESERVED IT B*8CH U ALL DID A F**K INNA DI 1 ROOM IN FRONT OF UR PIKNEY DEM BETTER U DID GO A SHELTER GERMS AND IF U NOTICE NOBODY LIKES U AT ALL BECAUSE ANYTHING U CHAT BOUT UR FRIENDS DEM WILL COME RIGHT BACK WHETER MAN OR WOMAN DEM ALL NUH LIKE U DWRL BUT PUT THIS INNA YAH P**YCLOT PIPE AND SMOKE IT NYESHA AND BARBIE A CUZZIN AND ALWAYS WILL BE B*TCH U CANT BRAKE DAT UP DAT A MAD U MY GIRL

NEI

0 thoughts on “DI MAN NAME PLUCKY

1. Barbie and stacy are sluts we put them on the wall because they f**k Hector if they put a lock on there pussy they would never be on the wall

2. Nasty Ness unno gwan f**k with me unno a go up pon the wall and unno a stacey war over man not me and the reason why me and stacey don’t talk unno lie bout stacey a chat mi I still got the report paper and I kno where to find yall so unno gwan follow shaqueen everything she call unno name do keep f**king with Me so gwan f**k with me and follow the crackhead prescription bitch im wi exposed everybody so gwan make she get sink unno with her cause unno don’t kno when to stop

3. Barbie ur a hore u and stacy go war wid stacy that dun u the truth bloodclot hurt if u did help u would never be in this problem now so stfu u see how stacy stfu we got ur address u gonna make it worst for ur self get out of the shelter u taking up residency and for stacy the roach dem cover her in the led 1 room mi wonder how she and har kids nuh dead yet

4. Laugh my ass off she even Stumpie he don’t even want her just because he took her to Philly to Penn relay she thought she could use him for his restaurant money how is always going to be a hoe the bitch need to pay attention to her kids and stay out of dancing she’s one broke b**** she f***** every body you got the Std pussybitch you thought Stumpie was going to pay for your party at Rock top, no honey child your pussy don’t worth that much she a how