DI MAN SEH BATTEYMAN NICHOLAS TEK WHEY HIM OOMAN

Nicholas Jahvonnie Andreson the same youht that gave away the money down town Kingston Jamaica 🇯🇲 I don’t trust no woman

7 thoughts on “DI MAN SEH BATTEYMAN NICHOLAS TEK WHEY HIM OOMAN

1. A suh disease spread and pickney get wrong father. All twins a conceive by different men and is when health crisis come up and blood works do shit hit the fan. Stop living careless lives!

2. Sender so why this one bag of bitching n whining??Is wha yuh want we tell yuh…fi guh tek back Nicholas’s boyfriend!!??bwoi if you don’t go grow a fcuking pair!!

Would di bun hurt u any less if it was a straight man box yuh pot offa di fire??Admittedly it look a way still if you’re a gallis and a gay dude fcuk whey yuh woman..
    Hush dawg :malu2 :sorry :nohope

1. Better him send it in than do something stupid and go jail.. hush youth you will find a good and faithful girl out there dont give up and don’t take it out on a new relationship, all women are not the same, a good girl is out there being lied on as well waiting for mr right.

3. How woman pum-pum get wet fi an obvious batty man? Like seriously!!!! Dem couldn’t touch me much less fi draw off mi draaws

4. Shereka come tuh di front goodie yuh deserve a crown. Man can eva dish it but dem can neva yet tek it an a fi dem hood wee dead. Doe look.

5. Shit up pussy gyal sherika and the sender cocky shit up too, you both are to be ashamed of y’all selves.