DI MAN WANT SHE………

Met meet Lisa lex the suga mama cry baby mummy!! She ah date man that young enough fi be her son who have him good up woman home..Lisa your “huzzy” AH tell people him just AH use you yuh PUM pum old like dust wind blow too hard it blow away wid it ..DI man nuh want yuh old gal!! Yuh ah pretender act like ah do it she ah do it when in reality she licky licky always ah beg people for ah thing & nuh have nothing broke no bumbocloth she hype up bout this red Benz on her Instagram when DI red Benz ah nuh FI her one wi nuh SEH DI Benz ah fi DI black like midnight thief shabba him have fi dash it WEH because DI man dem ah look fi him INA it and the REPO MAN!!! Lisa yuh need fi go get a real job my girl and stop hype up over things yuh nuh own leave DI ppl man alone & go find yuh ah man dat want yuh !! you too old fi be INA young people party like yuh ah hot gal an yuh need fi learn how to be a good mummy because yuh son dunce to ras him ah replica of yuh broke , and ah dead beat fatha to him 4 pickney unuh ah DI laughing stock of FLORIDA DI PPL TALK ABOUT UNUH LIKE DOG SHIT an laugh at unuh SO MI AH GO SEH IT yuh need fi face reality yuh 50 an act like yuh 21

LL

0 thoughts on “DI MAN WANT SHE………

1. senda yuh sound hurt and confused. One minute yuh seh the man a use her then yuh claim she broke. How can you use a broke person lol. Yuh sound hurt and bitter bad. Leave ppl business alone. How is it affecting ur lonely life? All if she 90 and want party that don’t bother ur miserable life. This sound like one of her son fuxk and ducks who angry and sad

2. Smh at florida ppl!!! Unnu need a life!!! Leave di ooman alone fi do wah shi want fi do, suh u sit down and write all a diss wey nuh mek nuh sence fi wah!!!!! Kmft!!! Ur story nuh hott!!

3. Hush sender it’s obvious this man that the lady have “DONT WANT YUH ” leave the lady alone my girl a tru har son nah put some a unnu inna unnu place if a did some boy madda unnu couldn’t a try dis the lady like that st88

4. Senda a ediot, Lisa Is MARRIED to the guy. his name is JK (Junior Killa) him look young, but a big man and him deh a prison pon murda charges. and him love him Lisa (JUST KNOW THAT!!) trust mi when mi seh not even fly him nuh wahh pitch pon har . Suh send a need fi guh si dung dutty ft lauderdale just always want Suh’m fi talk bout