DI OOMAN SEH SIRIAN A SCAMMER

8 thoughts on “DI OOMAN SEH SIRIAN A SCAMMER

1. unuh lucky, if it was a honest woman weh need help, unuh would class ar an a ask why she nuh go f**k fi wah she want but as unuh see tall man unuh kin ketch a f=yah, unuh glad fi help cuz unu can get f**k. just seh d man f**k yuh an lef and stop pretty it up bout scammer. where are the evidence that him scam you, commit fraud?????

2. Wow I like how she but his 411 on a paper along with his picture, go ahead girl let us all beware of those low life….

3. It serve unno right, why the hell you’ll giving man unno money fah, he right, I dont blame him….tap mine man….

4. ah nuh seh shi wan mine him but di man come off as a porporizing and as a neglected man and she decide fi help him out of di goodness ah har heart

5. Not a help outta no goodness a nuh heart! Shi need some goodness inna har ole Dwl She is a disingenuous b****h and probably got what she deserved for pretending to be altruistic when she knew she was trying to manipulate the man into loving her because she can give in things..fools always count themselves wiser than everyone else Kmt.