FOR A MOMENT……

Good day met cause me really really don’t understand why Chino a put him wife with a out ring in so much struggle every gal him f**k pan her she feel its right for her to argue with them.. I mean Chino out there having a community d**k what the f**k Datgirl Chino expect? She deh a New York and make Gal a Jamaica broke her heart lmao what a shame no matter how much bubdles and bob she wear she can never keep Chino Shanty have her heart away me a tell yuh Datgirl Chino feel true she deh up inna the sky she is somebody she stay bad like bout she go Jamaica fi kill it a them kill she and send her up back… Met uno tell me who ugly cause Datgirl Chino feel she pretty and nice and a call Shanty ugly and that hurt me heart lol me nah pick no side and she need to change her facebook nameFB_IMG_1454429334916-Optimized
FB_IMG_1454429378321-Optimized
IMG-20160201-WA0048-Optimized
IMG-20160201-WA0053-OptimizedIMG-20160202-WA0016-Optimized
IMG-20160202-WA0019-Optimized

5 thoughts on “FOR A MOMENT……

1. Hold on this girl live in foreign and dealing with a man that lives in JA what the hell can he do for you my girl that you hyping up yourself like his a big thing bout the place… Girl get ur life together and find a man in the states… Why you going across the ocean for this little boy… Why is there a tattoo of his name on you and why are you claiming him up like that he look kind a funny anyhow… Girl get a brain right now… If your not going to marry him and bring him to the states, then move on that relationship is a hopeless cause… Why these women always want man in JA that don’t have a pot to piss in… SMDH

2. Mi agree wid you SMDH you ah talk di truth mi have a fren innah di same position whey have a man ah ja whey have a community cocky an gi har bear headache mi tell har fi left him alone but it come in like seh she cyan leff di famous cocky….mi nah tek up myself an deal wid man ah ja if mi deh ah farrin….dem cyan do nuttin fi you