Nuh jus wah day yah someone say she drive go bout 10 hotel a look fi har man…. Dwl dat fi happen to Unnu ….but she seem more clit-ish Dan dick-ish still… A wah coulda nicer Dan some good hood… Gal wah wake up to a pair a titty dan a pair a balls why????? Yuh know Mi feel good when Mi sleep beside few a mi man dem an a di cocky dat Mi feel inna mi back…..wah Mi luv dat Mi just dive pan it like ninja… Anyway I totally digress dat was hawny talk.
Sleep beside few a mi man dem!!!!!! Lawd it too early Latty :ngakak :ngakak Him party a come up so him affi sawt it out….Apple post pon snap that the side chick must know say him nawwwwwwww lef. Gwan chue Apps a you name wife.
Big dance a come up she can’t afford to stay mad :alay :hammer 3some time coming up . Apple just love to suck p%^*#y i thought it was just one a way ) luv gal fck she but me hear say she bad pon gal clit . Kerry is number one B…. & the husband enjoy his lesbian wife . Nastiness both of them .
apple look like she get some glow in di dark teeth, you love you wife act like a loving husband an yuh nuh haffi declare it pon social media fi nuh hype or attention. jay yuh buddy soft stop sling it a road fi more gal know an talk
Den a young man like Jay have sponge bob hood ?????? Apple kill the man hood with all chemical in har body ‘ keep your sponge bob Jay & stiff tung husband my girl .
Two f#%# clowns excuse ms met good morning .
Nuh jus wah day yah someone say she drive go bout 10 hotel a look fi har man…. Dwl dat fi happen to Unnu ….but she seem more clit-ish Dan dick-ish still… A wah coulda nicer Dan some good hood… Gal wah wake up to a pair a titty dan a pair a balls why????? Yuh know Mi feel good when Mi sleep beside few a mi man dem an a di cocky dat Mi feel inna mi back…..wah Mi luv dat Mi just dive pan it like ninja… Anyway I totally digress dat was hawny talk.
lol, ninja latty. nutten nuh betta dan a nice piece a strong morning wood trust mi, dat can start mi fire. weh gal tongue a guh?
Sleep beside few a mi man dem!!!!!! Lawd it too early Latty :ngakak :ngakak Him party a come up so him affi sawt it out….Apple post pon snap that the side chick must know say him nawwwwwwww lef. Gwan chue Apps a you name wife.
Big dance a come up she can’t afford to stay mad :alay :hammer 3some time coming up . Apple just love to suck p%^*#y i thought it was just one a way ) luv gal fck she but me hear say she bad pon gal clit . Kerry is number one B…. & the husband enjoy his lesbian wife . Nastiness both of them .
apple look like she get some glow in di dark teeth, you love you wife act like a loving husband an yuh nuh haffi declare it pon social media fi nuh hype or attention. jay yuh buddy soft stop sling it a road fi more gal know an talk
Den a young man like Jay have sponge bob hood ?????? Apple kill the man hood with all chemical in har body ‘ keep your sponge bob Jay & stiff tung husband my girl .
:hammer
They look like happy couple unlike when Dolly force Kwesi to take pictures and videos wit har lol
Stop lie bout Jay cocky soft. Maybe your pums make it soft caz di cocky nice BAD recently.