DI PERSON SEH DEM FIND YARDIE (JOKE)

Our Beloved YardieThugLove

*Scarasm*
Met, I think I found him!
You see how close he is to Apple bumba……and the loving gaze
what is going on with the phone in her hand? He passed his number or what lol

19 thoughts on “DI PERSON SEH DEM FIND YARDIE (JOKE)

1. Nah could be YLT he’d be in tears and sniffing her butthole…..but diffferently still who that hombre so close

2. Dutty jimbo u see how him nuff she shuda leggo a silicone scented fart pon him. Definitely not YLT him too dunce. Sender u funny.

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A dem senda yah fi get ban dem too bad….but senda him/her naw deh bakka Apple him/her a deh bakka icon :ngakak whooiii…. :ngakak :ngakak :ngakak get dere youth don’t wait till next year.

4. :ngakak :ngakak :ngakak The ppl dem say is not yardie its jumbo Rambo weh caah put a proper sentence together lmao

5. Him look far better than J ICAN’T no wonder you are a womanizer Yardy, lol. Pinkwallers love you Yardy, don’t change for anybody.

1. YardieThugLOVE I LOVE YOU because you intelligent, kind hearted and no bow from what you believe.

Is a oman whey no man never go 100 fah jealous of you conviction to defend apple, regardless if you know her or not. Me no like her character, but me no despise the woman till all you me come fah…bitter gall bitches.

6. Why these men so dunce? Everytime you hear say they can’t construct a sentence, can’t spell, can’t read. It’s bad. Yet they wear all the brands.. these DH men are just sad

7. Some a dem suh fool, fool, them tek it so personal wid Apple them caan see further than them nose, all know them nuh see seh a joke. YLT big up u self mi G, cause respectful bad, all now u nuh lose it. Mi nuh have them kind of patience deh, but u good in my book. U nah gi sum a them nuh recognition.

8. I can bet you that yardielovethug is the type to run on his tippy toes and talk with a lisp. I bet he would suck J-Ikons hood and use the fact that he did it because it goes inside of Apple as an excuse.

1. Read like you a fantasize bout having Yardie dick inna you esophagus a quench you thirst…fag or slut which eva yu be lo de man! today a new rass day!