TWINNY DEM SEH WHY YUH NEVA GUH STAR?

26 thoughts on “TWINNY DEM SEH WHY YUH NEVA GUH STAR?

1. return the goods all whey you a borrow twinny. #one time wear gyal ( will the real owner tek back ya stuff, can’t pop style pon nobody inna somebody tings dey) laugh after laugh.

2. This girl is all over the internet looking likes. Get a life I’m sure you’re in your late 40’s. Give it up…you look desperate af

3. How come you only see her going Jamaican dances? Never see her putting videos, traveling, or fine dinning, is ghetto dancehall the only life she knows?as you get older, you shouldn’t be stuck in the past.

4. @8:35 cause dem noh have no papers , notice all a dem wah u si inna party an wear all brand plus a live large , look if you see them can go no where outside a new york or jamaica , cause dem dont have papers , dem have too much tings on dem record an all dese tings , dats y is only inna new york and surroubding areas dem can goh , nuff a dem was in england an get deport back a yaad an find dem way inna d goid USA , nuff cum up inna other ppl name .

5. TWINNY NOH TALK TO D STUSH MAN DEM , SHE TALK TO STREET BOYZ LIKE D STREET HUSTLERS , BOYZ DAT MAKE FAST MONEY , DATS Y U WILL NEVER SI HER ANYWHERE CLASSY , CAUSE HER TYPE NOH DOU DEM TINGS DAH , SHE PARTY ALL WEEK , DAY AND NITE DATS Y SHE NOH HAVE NONE A HER KIDS DEM LIVE WID HER , D LAST LIKLE ONE SHE SEND GWAN LIVE WID D GRANNY , BUT A SOH SHI TAN LONG TIME MI GET FI UNDERSTAND

6. Shana aka big A always wearing that gold obeah ring.I can’t believe that shape bad hard batty gal believe in them things, no wonder she get so ugly, her face looks like the man that got sentence fi the deadly injections. That man she have now just looking some wear to live, he would of big up anyone who’s taking care of him.Big A is desperate she tek anything, that obeah she working can’t help her sickness, as for Opal she’s very bad minded, that’s why her face looks like melted plastic. They all wear fake clothes, two broke bitches. Shana live pon section 8 all her life, when she bragging that she working, sge just doing community service for section 8 to keep her apartment, don’t make that victim fool you.

7. Once again Pink wall is an EVOLVER ….. Over the years twin have evolve from trashy to kinda classy thanks to Met and the metters. I remember when I was teaching in Asia and did have fi theif a look pon Di cite every know and then because they monitor our internet access and when me use to see twin my a peer body suit me use to see and porridge Jukky Jukky botty all when a two and three weeks apart when me use to sneak computer time . So unnu go weh bout she always dress nice. Unnu nuh member two years ago when she wear the body paint and panty go a J icon party . Twin you just a one but me glad fi see ya put dung ya body suit tho … Ya look very nice yasso so it go to show ya nuh haffi be naked to get attention . Cum thru wid ya over size pores tho …face full a whole like mosquito net tho….. Mosquito net twinny scam fi go a dermatologist and dentist … Then nobody can’t diss ya .. Pink wall Issa DELIVERENT LMAOOO…. We love the walls

8. a u bad mind why stop the girl dem hustle hater, tian want twinny bad , not like the rich lady weh need gal fi sleep wid ,apple pussy nuh good , twinny good cause dem cant f**k twinny and she deh round dem long time years,twinny have har clothes dem inna har house ask rotton apple fi show the closet she never dare, twinny always beat dem by far ,dem glad she nuh go,apple cry eye wata to twinny before when twinny took the spotlight from her ask har fren dem