DI PERSON SEH DEM NEED DEM PAY

Good day met the watkis family weh own 5 jerk kitchen jamaican restutant dem owe employees a bagga money n when u ask den fi ur pay dem fire you n nuh want answer to ur calls but i want my money i work hard for it ..denise watkis and jarae watkis i need my money. Met put up all a pic dem please dem treat ppl to bad…thank you

6 thoughts on “DI PERSON SEH DEM NEED DEM PAY

1. People still a duh dem tings yah??? Is a damn shame. Not even air free like one time. Pay di people dem, damn disgusting

2. Can bet say a some uder the table settings did a gwane which does NOT mean people no fi get what them owe. A so some dirty people deh stay, if I were you I woulda call the city everday and report them fi one thing or another. Mek the authorities run up in a dem place for one breech or andother and I’m sure there is a few. Damn stinka dem.

3. I can just imagine u work n just want the money to pay bills r for ur family n to not get a penny. Pay the workers

4. DUTTY, STINKING JURAE, YOU AND YUH NAAAAAWSY MUMMA NEED FI PAY DI PPL DEM FI DEM HAAAAARD WORK!!!!! UNNU TINK RESTAURANT WUK EASY????? THIS IS NOTTTTTTTTTT RIGHT!!!!! UNNU TINK AH SLAVERY DAYS THIS????? PAY DI BLOODCLAAAAAT PPL DEM, DEM MONEEEEEYYYYY!!!!!!!!!! I AM SOOOOOOOOOO UPSET!!!!! BOUT DEM AH POSE UP AND AH POST UP BOUT “YOLO”, YUH WANT AH BLOODCLAAT LICK WID TWELVE DUTCHIE INNA YUH EAYZE CAWNA, BOUT “YOLO”, GUH PAY DI PPL DEM!!!!! AND, ALL WHEN UNNU PAY DEM, BAD LUCK AND CROSSES SHALL FOLLOW UNNU BLOWFISH LOOKING, PUMPED UP LOOKING SET AH DUTTY FU@KAZ ALLLLL DI DAYS AH UNNU NAAAAAWSY LIFE!!!!! OLE WICKED! NEVER YOU TAKE ADVANTAGE OF PPL AND THEIR SITUATION/CIRCUMSTANCES, WHICH IS EXACTLY WHAT THESE EEEEEVIL BITCHES AND SINS OF DIRTY BITCHES ARE DOING! DAMN WICKED! MI HURT! AH MAN D’EVEN KNOW!