DI PERSON WID DI EXTRA KEY…….

0 thoughts on “DI PERSON WID DI EXTRA KEY…….

1. the only thing wrong me c yah suh a de drawz dem she cuda mek sure none nuh leff behind like dat….ntn nuh wrong wid getting help is how yuh use de help nung is a diffarant tory….de chair a the lease fling a towel oba it sit dung nd buss fart,what is the biggy really de phuck out she phuck out,de nyaam belly wat really is de prob ere suh?!?!?!

cuz mi a :cool nd nah chee see e’ yuh knw

2. It looks like Tashy put this out at the side of the road and whosoever this germs is go inna di nite and take picture and plant HRA letter………Bytch whoever you are you should of worked for CSI you construct a scene real f**kin’ good! :travel

3. Sender, you mean to tell me sey yu go inna di ooman house cut up har chair and put dutty panty pon it. yu too much.

4. No to mumma rasss. That is why when mi see di hot gal dem inna dance a gwan like dem a smaddy mi just LOL. all di make up and clothes cah cover dem nastiness or dutty character. Deh ah dance clean and and hair and makeup turnt up only to go home
    (if dem have a home) to a life that is turned down. dwbl
    :maho :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

It sad bad.

5. You telling me this person really had time to go dig thru someone trash in the middle of the night. and those look like period panties..i think every woman have a few pair of those…yo i swear im in disbelier right not…mi sorry fi unno nuh have nothin better to do

6. this is weird and sender I’m sure you were her ‘friend” at one point the only low life trashy person is you

7. Good morning Metty, Simply, fam fam :peluk :peluk :peluk :peluk … Well now, mek mi start off wid eeh chair. There is absolutely nutten wrong with di ole chair; she coulda re-upholster it or like Simply seh, jus fling sitten oba it ah gwaan kotch pan it. I have ah ole foot stool weh prolly olda Dan some ah unu and I put a pretty cushion oba it and use it as mi hair dryer stool. Re-upholster ladies.. Everything doesn’t have to be dare; it’s how you care for things. Now, on to the so suh baggy dem… :hoax2 …unless yuh man tek off yuh baggy ah fling it sumweh in a fit of ecstacy and the baggy cannot be retrieved,then that is a different story ( still not acceptable, but understandibly so).. Now on to the welfare assistance… I’d rather to receive the govament help from Uncle Sammy than to ask some ah unu fe any likkle help cause eeda way unu still ah guh talk it ah road seh mi bruk ah wutliss, so either way… You win!! Thanks Uncle Sam… and last but certainly not least… Sender ma’am, no disrespect meant when I say this to you, but if ah nuh yuh granny pickcha ya look pan, whose is it??? Cause from what I see, this lady ( although certainly not young).. Is extremely attractive!! And if she is old ( as you’ve stated), she has aged quite well and very graceful in appearance, so whatever your gripe is with her, it’s obviously personal, so I’d advise you to do some soul searching and getch cho life right… And ms. lady inna the pics, don’t eva leave yuh baggy behind again…

8. Clearly that scene was staged, but senda guess wa.. Tashy ah try sawt out fe ar life suh maybe yuh aught to so the same… Some ah unu heart and mind mudup like land slide. Lata fe unu :bola

9. why di chair deh outta door pon di verandah??….mi have a big ole laundry basket and mi never yet lucky fling more dan two a mi brief dem inna it so whosoever a fling di draws after di chair dem have god or satan pon dem side cause 3 draws cyaan land pon di same chair dem way deh…..so pic one proves di entire thing is staged….cause no draws nor nuttin no deh pon di chair…………so smaddy really hate di young lady and a try dun her pon di site…….which is why any time mi see dem f**keries ya mi memba wha major mackerel say….me mix but mi no mingle…mi no get entangle wid no form a dutty bungle…..

10. What i really dont understand this girl live with her man y she’s still f**king around with dancehall man?? Just saying

1. Hey, maybe she ah try hustle up likkle extra rent money.. And this is why I ran into a tree the other day, texting while running. Focus Yep!, focus!! Lata yall :travel

1. Unuh like Gwaan like seh a barrow woman barrow dem front too much! Loow the woman and r cratch Mek she f**k who want. How’s that your biznes?!

11. And before mi start run.. Senda, pussy suppose to f**kkk. Last time mi check it cut eena two. Right ya now me jealous ah Tashy cause she ah get wholeap ah me naah get none; cobweb deh dung ah mine since long before Halloween. Senda, yuh luuuudddddeeeeeeeeehhhhhhh!!!! :hammer

12. Who da fck woulda take dancehall man unless dem wutless dis lady up top look to be inna har 40s so y she living careless

13. noooo man unno wicked and bad pan da site ya tashy bashy and some a unno a mus fren coz that is one tuff face girl ain’t she like in her early 30s.. no man mi see unno dun other ppl all time bout tuff and ugly and old (bobby) and ya sitting here saying this girl is cute and look good.. dress good… but bitch is harrrrddddd fi ar age c’mon man unno too wicked and bias

1. Mi she mi loike how oonuh tink wi a eediat oba yah esi suh true wi nah dun har yuh hurt? hush next time guh fine supn constructive fi duh an lowe d gyal

14. Senda man took tashy shopping at VS for new underwear and move har uptown. him move Senda inna Tashy old apartment where she left the old furniture and the old underwear dem fi senda who need dem. Case close

15. Was never a fan if this GREMLIN..
    Love mix up
    Love tek ppl man
    Always inna shit wid ppl

But anyways .. Idk if it was staged or not but it don’t look good either way

16. someone has no life, so you really go and touch the woman’s nasty panties and prop them on a chair with a half of letter. sounds kind of stalkerish if you ask me.

17. ” am like yo imagine you friends with this no matter what you goin in her garbage to find dirt jus to put , see that’s why me role alone mi Nuh waan Nuh friend ” wicked gal smfh yo evrytime mi see yuh mi woulda beat yuh

18. But unu nuh kno if dem use stick n tek up d draws dem
    I wish the sender will come n tell us what’s up
    Mi hate dem half ass story yah enuh mon

19. TASHY JUST REMEMBER THIS GOD DONT LIKE UGLY

TELL YOU BOUT THESE SO CALLED BITCHES WE TAKE FOR A FRIEND.
    THIS BITCH IS VERY WICKED

DONT WORRY MY GIRL, THIS HATEING BITCH DAY WILL COME.

JUST PRAY TO GOD , HE ALONE KNOWS BEST,

KARMA IS A BITCH, SHE WILL REEP WHAT SHE SOW

JEALOUSLY IS WRITTEN ALL OVER THIS.

20. so what if she’s and welfare what’s your point of put that up. about the chair if your furniture is not old how you now to change it, or it need a replacements so hater go find something better to do. the world need alot of volunteer so go lend a helping.

21. No sah unno bad look at the pics closely a garbage the chair and panties were in
    Unno rummage through the trash!!!! So basically mi haffi start but bodyguard
    Next to mi garbage now

22. Tashy live wid har man but she f**k everybody in dancehall fi real. She always in fight and they always beat her up. And her punk man can’t defend her. Her pussy look just like her age ….”old and saggy”.. Tashy give her man at home STD already and him lef her and she beg him to come back

23. di Senda is trying to say how this girl has been living in a house with a chair looking like this and you live with a man on top of it. This is just nasty just like Tashy .

24. @FASHION PASSION STOP ITTTTTTTT :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak @ NEVER A FAN OF THIS GREMLIN :ngakak :ngakak :ngakak I ARE DEADING OVER HERE..

25. TRASHY TACKY FAVA ONE GREMLIN FI TRU :ngakak :hoax2 TELL YUH BOUT DEM DUTTY OLD FOOT LONG TIME DANCE HALL GAL DEM…DEM SICK STOMACH IF ITS NOT ABOUT TIEFING CLOTHES AH TIEFING MAN AND WHORING GAL DEM IS… TRASHY ITS TIME FI TEK BOUT SEVERALS SEATS AND STAY HOME AND TEK BETTA CARE OF YOUR SON THATS DISABLED :malu2 :malu2

26. Is her son really disabled? I know har mon disabled fi sure. Dis biatch never miss a dance and her child disabled.
    Very sad

1. having a disables child mean seh har nightlife disabled? does this child ever sleeps? is the child left home alone? unnuh fi stop it ooooooo caw wi still naw dun har til yuh hav proof of the above stalker pics

27. @observer Im not trying to make laugh off fi har child I’m simple saying fi put down the dancehall ting and tek care of har child.

28. Night met n metters unu fi stop cause tashy son isn’t disabled that right deh so a lie. I know dis girl n har son so please stop shat shit

Leave a Reply to Cho-man Cancel reply