DI PLEASE SPARE US

WE DID MEK YUH GET WHEY WID DI ISHAWNA TING CAUSE A SHER DEM SEH DID TELL YUH DI TINGS SUH YUH CUDDEN CALL NAME SUH NOW WE A TALK UP SEH A SHER TALK AND TELL YUH WHA ISHAWNA DID A SEH BOUT YUH …………….. BUT NOW SINCE YUH CLAIM DI MAN INA EVERY BADDIE DM YUH SUPPOSE TO CALL NAME CAUSE IT DIRECT……IF YUH CANNOT CALL NAME SHUT UP

9 thoughts on “DI PLEASE SPARE US

1. Same suh @ caption! D.I me like ur attitude and undeniable beauty but ur behaviour a badda me now! U and Kimberly Megan beauty is mesmerizing to me on IG as Jamaican known females! like come on now man stop ur foolishness ur doing the most now and u rlooking ridiculously illiterate! Guh do a song wid Shenseea or Steflon don girl! A betta u chase features for songs instead u on social media acting a fool!

1. Me love a DI, but me going to have to page har pon de Social media blah blah :maho

Yow! Me ‘G’, you confused me when yu put de Real pon yu name. Lololol

2. I think it as something to do with Marlon the one that’s in ishawna video … Marlon is a big hypocrite cause he was dogging ishawna when I mean dog her her was chatting her so bad then boom he’s in her video

3. a stinking mouth insta boy she a talk met .. mi go Marlon yard one night go chill wid him and met what I saw I wasn’t even surprised cause mi know something fishy bout him . Cause me see di same plastic hood inna him draw

4. she pretty and she knows it that’s y she gwan suh. I know a lot of pretty girls that are humble but Ishawna and DI nuh humble at all. The attitude is a turn off, that’s y nuh man nah stay

5. she pretty but she look like she have a bad attitude, you can deal with a pretty girl but if she dont have no personality after a while she start to look ugly.