DI PREGNANT PICKNEY SAY SHE IS 16 BIG YEARS

0 thoughts on “DI PREGNANT PICKNEY SAY SHE IS 16 BIG YEARS

1. Yall need prayers…11 or 16 have no place being pregnant. And just ur tone on social media let me know that u a do road long time n u parents have no control over u. U NEED A LIFE CAUSE GIVING LIFE AT 16 IS A COMPLETE MESS – U SOUND angry like a u fadda r u uncle breed you a baayyy , u waan act like big oman well me a treat u like one

2. That’s why me naah go even waste me breath pon Ms. Bull-buck who nuh have nuh mada and probably nuh know which big gray tone broad-back man breed har..Poor ting, lost soul, u mumma, aunty dem, pupa(if u have one), grand-parents if dem know u and responsible fi u, di whole lot a unu need JESUS.. DEM FAIL U BIG TIME..

3. so a dat dem teach her a school.. dem type a spelling deh.. before she go study her book, bout graduate next year mussi from tek man high.

4. from “Tek Man High”??? That is not a nice thing to say….LOL
    Looking at some pictures she took in 2013 (FB), she is no way near 16.

5. You are posting comments too quickly. Slow down.U hear di Words coming fr her mouth u can tell is in a latrine she ketch di belly also a in deh she deh a suck di cock cause every words comes from her mouth is shit! Shitty cocky mouth gal a hope u no come ova ya a beg help wen di pickney pupa gone mark up some one else’s chalk board.

1. She should a shove a spoon a fruity peebles inna har dutty mouth but she confuse de cock fi de spoon, She don’t look no where 16!

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    TOLD YOU’LL TO NOT “FEEL SORRY FI MAWGA DOG CAUSE IT TUN ROUN BITE YU”! If she so young an proud wid de belly ONU REALLY DID EXPECT HER TO BE A DAINTY LIKKLE GAL? HELL NO! I’D SLAP DAT BELLY OFFA HAR IF ME DID RELATED TO IT!
    Chances are she came out the womb a little spawn that not even the mother can chat to! :ngakak:

7. I think she is too young for anyone to spew venom at her. I just can’t do it. Even if she cuss and cuss all I will say is that I wish her and the baby all the best. Is not where you start that matters, is where you finish. I have seen many who ppl thought their life would be destroyed by an early pregnancy excel those who did everything right.
    So, Diyana, this is not a situation to be proud of, have your child and continue with your education. Set goals for yourself and press on so that you can have the best life possible and reach to the highest heights, your child deserves the best mother that you can be, so work to be that in every way.

8. That likkle gyal start off pon di wrong track. Dem deh behavior deh nuh spell SUCCESS. Ambitious 16 year olds ah figure out a career and di college dem waan fi guh. Tekking man should not be an aspiration, much less breeding at 16 yers old! Fi har future nuh look too bright…..especially har postings pon Social Media…:travel

9. Show her birth certificate causen sey I remember she was at Kizzy’s daughter 1st bday party in 2011 and she luk like she was about 7, suh how shi turn 16 already. I even saw her modeling kids designs last year and she didn’t look like a teenager suh mi nuh know how shi a 16. Phantom did sey wi nuffi sorry fi har and see it deh shi a cuss and galang bad. Wait tell labor pain lick yuh, a hope yuh memba sey yuh a 16.