DI SELECTOR SEH DEM FI STOP ASK FI SUCK

AND THATS A FACT. UNO WAA ASK FI IT DI OOMAN DEM HAVE ALL RIGHT TO ASK BACK BECAUSE SOME A UNO CANNOT EVEN BADE GOOD.

28 thoughts on “DI SELECTOR SEH DEM FI STOP ASK FI SUCK

1. All I will say is…

If dem a beat this selector when him reach a Jamaica. .I WOULDN’T INTERVENE!!nope,no uh,nada!

1. This selector Mr. Noah di Powa aka Bounty Killa impersonator goes down to Jamaica all the time sooo and the same selector that he is speaking about are some of his comrades. I don’t believe he would need your help, the only person that you an help is Ms. Apple and try see if you can get her on a plane to Jamaica!

2. Yuh have a right fi naa intervene cause yuh naa eat pussy nope, yuh a eat buddy :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak grung mi like him….

3. Dj is correct, and should tell his colleagues to clean up their act in what they play and create a movement that eradicate the likes of gage, kartel and ishwana.

Real relationships and how one carry them self sets the standard of approach in this matter. Adults have conversation about likes and dislikes…stray dog get all manner of treatment.

1. Why are u elevating the discourse??consider keep it dung below the basic. .dung dung to the dirt..there’s no middle ground or wrong or right in all this dear PP..ppl just want do wha mek dem feel nice,no principles or equal rights need apply!

I saw a Facebook video with a young girl a boast how she loves to suck n yuh “late” if u nah dweet!poor me n mi back a time self smh!

1. Yardie I do feel like a dinosaur too, cuz mi nuh understand this yah, an a clutch mi pearls an say in my day. I remember wen a girl inna mi neighbor did “bow” pon a dj, and the way the ppl dem surround har yard a wait fi she come from work. the argument all lead to a big war, all ppl dead, sake a dat one argument. now ppl just disclose dem proclivities.

4. Some a them hood STINK no @^%$ Yes I will suck it, but you have to bade with Bath and Body wash, shave and make sure every crevice and corner washed properly before my head go down there, meaning? Only when you just bade I will suck. Some Jamaican men hood smell worst than P*ssy.

1. :ngakak Dwl a chu…. a di cheese whey cake up unda di skin especially di uncircumcised one dem :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no sah suckings fi gwan doe ooooo.

5. But unu see how him grab up him front an a skin him teet like gyal. It sweet him. Can see him is a freak. Him goodly bring dildo ina di bedroom like Big D too. Who nasty and whore like selector. Please. Kmt. Mi not looking. Nopes

1. Whey di f*k????….. met?????? Tell dah person yere tap use mi name yow… Who does dat??? Look how much name deh deh. Bloodclaat crawsiss nuh dweet yea. F**king shit.

1. A nuh u? Why would they even steal such a long name u know some of these people really jus like mek trouble

6. Why wont these guilty AF selectors and “men” nuh stop tell lie pon dem tongue, mouth, esophagus and dem belly bottom???? There is no difference between Jamaican men loving cunnilingus vs. North American men loving it. Damn hypocrites. This song would have been hot for 5 minutes if it were released in the U.S. Those who suck it like a bag juice every chance they get keep making the most noise in opposition to the song. Every chance they get they have something to say, while counting down the minute til they can eat again. Shut up!!! Happy nwamings!!! Cho :lapar :lapar :lapar :lapar

7. Noah move like a gyal and talk like one too. Would say anything for attention, but remember if you play for applause you leave your happiness in the hands of the audience. So gwan hype, Mr. Imitator/Impersonator.

8. Me eat pussy but that don’t give me the right to call people battyman…him need a lick inna face…him seh him get pay fi play music su a every man weh di deh fi agree with him?

9. Di only prerequisite fi bi a badman is bravery. Selector and Djs a just entertainers. Which one a dem bun out Zeeks?

10. Back in the early 90’s I knew some man who were article youth / move with bad man and they was “putting they face in the place” and I was SHOCKED becuz they were Jamaican! As for woman going down, most will admit they do it but 20 years ago they wouldn’t say…

11. Guys you’ll getting it wrong;you don’t suck or eat PUSSY you lick it, you see the little man head in the boat that what you lick, suck seem like you’ll hungry, Time you guys to stop talk and treat the ladies right,

12. Cheese pon buddy? Man unnu fi run dat. Unnu know how long it tek fi cheese build up pon hood? Any bbc man weh av cheese pon hood need fi go one side bcuz him naah bade good. All this commotion bout suckings, fi stop bcuz a nuh everybody dweet or want to and not bcuz smaddy dweet mean dem dweet to everybody. Mi know woman weh will tek Jesus affa cross she naah dweet to ar man n as she get the chance mi hood inna ar mouth. Mi deh wid woman n she nuh know me as eater. Hear mi a say, just like f**k, suck fi av principle. If u suck, then one at a time cant a nyam/suck dung everybody. If u inna u relationship n u a go road sake a suckings then u either need fi lef the partner or av a serious talk bcuz it a mek u stray so it def a big deal to u. Esp the woman dem weh love chat bout dem nuh mind it but its not a deal breaker yet them find bunna man fi lick dem out like cheese trix bag.

Hygiene play a big role in whether or not u get suckings bcuz some a we man naah move right buddy tink and all. Some a we need fi shave to, waah woman suck and av dem face inna amazon jungle dat nuh sexy yutes n yutes. Armpits and groin area eva smooth like me head. Ladies some a unnu too aggresive and some too timid wid it. A next thing to, u think a man ago incline fi suck u pussy if you scorn u owna pussy? Talk truth, some a unnu need fi embrace unnu body more n understand wah is just natural n stop av inhibitions bout unnu body. We can continue this discourse pon Sunday Dagga Amen.