PINKWALL FAMOUS

See di bl***t gal ya whe couldn’t do 1 f*k. Mi nah stop say it. Gal did affi squat har man party. Down to di baby madda picture dem tek more a Frequency. Gal look hurt real bad. She don’t even look good. A bare laugh mi laugh after di b*tch.

17 thoughts on “PINKWALL FAMOUS

1. Rayyyyyyyyyyyyyyyy :ngakak Yes senda tuh blowwow!!! bad ppl settings… A night gown she inna das why di baby madda get more pics….see di gal come fi sleep ova… Dun dem senda nuh mek she win a bloodclaat.

2. DANIEL BABY MADA AND FRIEND DEM FI STOP POST UNFAIR COMMENTS ABOUT HIS GIRL FRIEND ,BECAUSE ALL WEY AGWAN SHE WAS LOOKING BETTER THAN HIS DRAMA QUEEN BABY MUMA!

3. Again with this dude?!?? It’s obvious now that a di baby mother a send in these stories lol she’s worried bad! But this girl looks nice mi nah lie …. I hope this is the last story about this yute cause he’s not that important to be posted on here every other day

4. Met u di charge dem fi a use the wall fi get a buss off a u wall enuh. dem use u wall fi get famous, mi see one gal who did deh pon yah dem pon her facebook page bout,”if you never been on pinkwall you ain’t popping.” and the ppl dem did pon the pop dung gal to enuh, but dem love being featured on the wall fi good or bad.

5. Lowe d gal! She looked waaaaay better than his desperate naked baby mada.. She fava drag queen. Sender need to send in a pic of the baby mada cause a har fren..She him lef long time but some baby modda tink dem n dem baby fada caa lef.. She’s pathetic n desperate. Best believe they’ll have what’s coming to them. This girl is a nice girl u dont deserve all this drama!!!!

6. Rayyyyy Pinkwall tuh di universe an beyond ….di pink done gone a world Aready rayyyyyyy!!!! Universe it a reach yah nung. Luddy hunnu send een di tings nuffess a Mix up

7. But met look how d young miss stay good ina d pic a how ppl bad n tan so now ina god good land she no look good???a how ppl wicked so

8. But due to how the sender sound hurt….. like is her man the gyal tek ova! The girlfriend look damn good, stunning actually while the baby modda look old as f**k. If you and the man done why run gone a the man party? Hold your child support and stay in your lane.