DI SENDER RESEARCH AN SEH GOOD MORNINK

**SENDER MAYBE BECAUSE DI FREN DEM REALIZE DI STORY DOE ADD UP OR MEK ANY KINDA SENSE…FIRST THE GIRL KNEW AND COULDNT GO A DI HOUSE TILL SHE LEF SO WHY WOULD SHE BE SURPRISED AND UPSET IF SHE DID KNOW?? …AND IF SOMEONE A LEF MERIKA GO TEK SOMEONE MAN DEM FI TEK A REAL MAN OR SOMEONE THAT CAN SLIDE OVER THE PALLET EASILY YEA OR NAY? ** :travel
unnamed-2
unnamed
Goot mornink, pls decipher dis for I cause maybe mi eyes bad. So Shauty go Vegas wid har man Dec 19 2013 fi 1 year anniversary and then leff go Jamaica fi christmas go f**k Gracie baby father. Really ??? Is not me say it is she. And how she proud of it she haffi #tbt it. Smh. Den she have to tell ppl that him was a jail bird. I wonder if them think before them post. So wait, is that light skinned fellow she calling her white man. Dem frighten till dem color blind. No man. But one time mi did hear say har punnany have no principle. Well see she come confirm it deh. Smh. Why women glorify this type of nastiness and dirty behavior and her friends are no better. Not one to say it don’t look good. Mornink again.

0 thoughts on “DI SENDER RESEARCH AN SEH GOOD MORNINK

1. Ugly monkey, u briteeee bad, no principle fi smaddy whey claim fi married. Dem fi report u to d army fi lack of morals and fi a tek jailbird
    Shameless jancro

2. For someone who always a trouble people she really a mud up herself pn social media. She remind me of an annoying little ugly ants.

3. Dem sey duppy know who fi frighten dat is y I don’t go back and ford with no germs pon sm cause that is where dem strength builds up a wen dem deh pon di phone mi wait cause We must buck up. If it was my man dat nastiness tek a come out of her lane into mine when I done with u stinking mouth short gal u teeth dem straight immediately u too bright no worries u soon meet u match time take care of everyone.

1. Genuine & Cita :peluk If mi eveeeer deh wid a man and him even exchange intimate wrerds wid dat Bride of Chucky mi woulda beat out him claat den beat she till di police come. Dem mongrel deh fi stay eena dem lane. Mi woulda neva tek a man weh used tuh weed out dat deh ball grung deh :hoax2

4. Dwll. I get what ur saying now Shani. When she go in December she claim the girl knew and had to stay away. So if that’s the case it would mean the girl know bout Shawty and couldn’t do anything about it an had to hold her corner, so why would the girl get mad when the girl see the post. It would have been nothing new to her. Lmaoooo Shawty yuh too lieeee

5. This girl and a next girl a war over one man from kirk called cokey couple days ago and the hottest thing the man in a prison pon a murder charge

1. unuh left the bloodclaat gyal alone. Unuh sound hurt at least she have a good job, house, money tun up looooouuuddd. Bitches y’all need to go do summn with unuh life yow. …f***k out a here. A 2015 now unuh need to put dung f**kry now and get unuh acts together! !!!!!

6. Shawty, yuh nain ah sleep…yuh ah peep chue yuh eyes cause I see you lookin LOL!..Shawty hun, next time sleep wid yuh mout closed *not ah good look* :ngakak

7. Senda, yuh funny :ngakak….senda, when Shawty seh she have ah white man, what she meant was white man, as in light skinned black man…

Leave a Reply to Yep! Cancel reply