BUT DIS NEED A RESURRECTION ..DI HAIR CHEAPIE IE CHEAP IE CHEAP SUH TILL IT A BAWL OUT PRICE CHECK BEKAW NOT EVEN IT CAN BELIEVE SEH IT SUH CHEAP.. MACKA HEF YUH CYAH AFFORD BETTA HAIR DOE PUT ON DI CHEAP ONE AND DEN RUN UP INA DI VIDEO LIGHT LIKE YUH FIGET WHEY YUH A WEAR…DI HAIR CANNOT EVEN CURL DI WAY IT CHEAP AND MI NUH KNOW WHY YUH PIN IT ON PAN YUH HEAD BECAUSE MI NEVA SI HAIR AND CLOTHES PAIR UP FI MATCH YET
She fava elephant man in drag to rass.
Wat is wrong with Macka zirconia tho eeee man kmt
MACKA GO SIDUNGGGGGG MAINNNNNNEEEE CHO
Macka is cheesing like a Big Mac. She needs to take her blood pressure medication and calm the hell down.
What a woman tuff and hugly….yes me seh HUGLY! :nerd
Lion king!
Good Mawning (yawning)….Macka Macka mi nuh what else to say…..
Met nuh dweet to mi
First di site nah work dis morning
Now site up & Maka ah disturb mi yeye sight!
Cho mawninn
Donkey dressed as lamb
Yes her hair stay bad, but her dress is gorg!!!!!
Spice ur my fren but I hope is not u sen dis enn. The pot callin the kettle…
how spice reach in? no man
Hold on dey? A nuh Macka dis ? Mek me look again………. Oh, a one a Mr. Cee transvestite dem. No wonder him have fe quit de radio station last week to rassclaat, if a someting like dis cost him him job !
Worse mi see.
tan badddddddd :nohope:
Ins not d hairspoil alone. Tek een d crab toe dem inna d slippaz 2
Met stop gimme joke dis mawning…dwfl…macca rub di face and figet di toe dem…Lolol…mi haffi really look good fi see seh a macca
No edges what so ever I dont understand why women love to rock these ridiculous styles with no edges wtf. Learn to take care of ur real hair before u go put on someone elses.
LOL…ah no edge she have!!??? And mi did tink say ah de shave off head side weh nuff ppl ah follow these days!!???????
Fe ah big grey tone, long time big ooman, Macka, gwaan like she young. Nothing wrong with carrying yourself nice and respectable for your age, but some tings fe low fe de likkle young girls dem.
i thought she said pop out the Brazilian hair but this is MADE IN CHINA
wid di last piece a mr chin plastic
Macka fi a big woman you always stay good except in this instance. I will give her a pass maybe she didnt have enough time to prepare. Do bettter next time macka macka plz & tonks
I ACTUALLY LOVE THIS DRESS> YOU GO MACKA!
I LIKE THE DRESS. LOOKS GOOD