DI SENDER SEH CAPTION

BUT DIS NEED A RESURRECTION ..DI HAIR CHEAPIE IE CHEAP IE CHEAP SUH TILL IT A BAWL OUT PRICE CHECK BEKAW NOT EVEN IT CAN BELIEVE SEH IT SUH CHEAP.. MACKA HEF YUH CYAH AFFORD BETTA HAIR DOE PUT ON DI CHEAP ONE AND DEN RUN UP INA DI VIDEO LIGHT LIKE YUH FIGET WHEY YUH A WEAR…DI HAIR CANNOT EVEN CURL DI WAY IT CHEAP AND MI NUH KNOW WHY YUH PIN IT ON PAN YUH HEAD BECAUSE MI NEVA SI HAIR AND CLOTHES PAIR UP FI MATCH YET

DSC6902-Optimized

DSC6905-Optimized

24 thoughts on “DI SENDER SEH CAPTION

1. Hold on dey? A nuh Macka dis ? Mek me look again………. Oh, a one a Mr. Cee transvestite dem. No wonder him have fe quit de radio station last week to rassclaat, if a someting like dis cost him him job !

2. Met stop gimme joke dis mawning…dwfl…macca rub di face and figet di toe dem…Lolol…mi haffi really look good fi see seh a macca

3. No edges what so ever I dont understand why women love to rock these ridiculous styles with no edges wtf. Learn to take care of ur real hair before u go put on someone elses.

1. LOL…ah no edge she have!!??? And mi did tink say ah de shave off head side weh nuff ppl ah follow these days!!???????

4. Fe ah big grey tone, long time big ooman, Macka, gwaan like she young. Nothing wrong with carrying yourself nice and respectable for your age, but some tings fe low fe de likkle young girls dem.

5. Macka fi a big woman you always stay good except in this instance. I will give her a pass maybe she didnt have enough time to prepare. Do bettter next time macka macka plz & tonks

Leave a Reply to mifedupadealmshouse Cancel reply