DI SENDER SEH HEAL THE WORLD

heal th-Optimized
BUT MI NUH THINK ALKALINE CAN HEAL…………..M NEVER HEAR BOUT ALKALINE AN NO WOMAN YET……..MI NEVER HEAR NOBODY A CUSS ANY GYAL SEH DEM SLEEP WID ALKALINE YET SO AGAIN…..NO HEALING CYAH GWAAN

0 thoughts on “DI SENDER SEH HEAL THE WORLD

1. I wish this mentally ill person stop wearing anything that relates to Guy Fawkes, the mask and now the shirt. Just stop it. You are not a Freedom Fighter, anonymous etc. Then again are you one person against the system? or just simple minded and lost? Maybe you should promote the Red Cross symbol because you need help. Who is the Grinch beside him?

2. Good hawfternoon Metsy n metters mi no gwaan no whey mi deh ya same way but mi a carry di chain n ball pon di slave ship ya anyways
    Reports are that the Primate up top likes 2 3 4 or more to his bed n non gets to spend di night cause then they would witness the eye dem without the black ok beautiful ppl mi soon come again

3. Met dem say Mavado response fi Alkaline now. Get him visa and give him the Benz a Jamaica. What a gwan pon what a gwan?