DI SENDER SEH-hiv dancehall from the 80’s-90

HIV
DI PERSON WAA BIG UP THE 80-90TIES BIG PEOPLE WHEY HAVE DI HIV AND A TEK DEM MEDICINE. DI PERSON SEH DEM SEE A PIC A ONE A DEM DIS MORNING AND HIM DOE LOOK BAD AT ALL…..DEM DEH PAN TAP A DEM MEDICINE ALL DI ONE DEM WHEY GONE A YARD A TEK DEM MEDICINE GOOD BECAUSE FROM DEM PICTURES DEM REALLY LOOKING WELL NO SIGN OF THE DISEASE. SO MEK WE GI DEM A HAIL OOOOOOOOOOOOO BECAUSE DI PEOPLE DEM SEH DEM REALLY HAVE IT BUT DEM BODY NOT SHOWING IT :hammer

0 thoughts on “DI SENDER SEH-hiv dancehall from the 80’s-90

1. Senda, fi di slow blogger dem like myself…next time please tuh be a likkle more specific as yuh weh dem have been sighted….widout naming dem of course. Anyway…..big up tuh all who inflicted an still ah tek dem meds….memba fi practice protected intimacy tuh..:travel

1. Yawdy, yuh nuh slow…it jus might tek yuh some time tuh ketch on tuh things, but ano nutten still..me is not the brightest bulb inna the pack miself neetha but God wi si wid mi same way lol…if the senda seh them viewed ah pic this morning, that mus mean seh is ah pic from the pics posted up this morning * I think*…senda, please correct me if I’m wrong here……

2. @Anonymous 2:38, yuh is one seneba biish!!!! Lmfaooooo
    Mi just did ah go pinch Met, fi tell har, fi tell *B fi nuh fi stress, fi just let God and let go, cawzen seh it work wonders fi my aunty, who is a dancehall 80-90ties too. Di heap ah stress and fretration only mek yuh look ole, like Gilbert blow dung ole house pon yuh, and mek yuh face crease up and yuh jaw dem heng dung like bow wow di dog. Just mek peace wid unnu self and God, and nuh watch nuh face, caws mi live fi see all ah who did ah laugh and chat mi aunty, ole and mash up and fayva Jessie ah hell’s gate, while she just pretty and ah glow suh, and dem ah wondah ah wah mek…
    Ah hope mi fawda sista ah read my foolish advice, caws yuh fayva Lucifer nuh bloodclaat! Ugly evil bitch!

3. :thanks2 @We uh pet mi drop mi hint ova one the ATL pic post but my lawd my lawd. Him jaw dem heng like snoopy the dog. Mi see him whey day him don’t look happy at all, but is illness suh mi a guh say a prayer or 2 for him his children. Some people a confuse the stresstration look with his father passing but noooooooo people the stresstration look is from long time. One of my fav selector still

4. @It is are here, seet deh! Yeah-eh-eh!
    Mi neva even know bout fawda passij….All I know (years now) is that along with FORD TUFF evidence/proof, and my AID-AR, I spot dem from miles away.
    Black-er and Kippo, *Wendy Williams voice* How you doing!?!?!

5. WHEN I HEARD THAT MICHELLE WHO LOVES TO PLAY BINGO, DIED A YEAR OR TWO AGO OF OVARIAN CANCER AND SHE DID NOT KNOW, THAT SHE HAD CANCER I WAS SURPRISED, BUT NOW I KNOW. SO SAD MY FAVORITE SELECTOR.

6. Well you don’t see smoke without fire now that someone actually crack the picture code of who is the carrier..Metty a couple years back Toya who hanged with the Glamour girls from philly died from Aids and on her dying bed she said that her boyfriend also slept with Keyanna Jiggy babymother,d mad gyal big up Jag-a on the mic one night at a party and I thought that was strange but the final straw was when I saw them all cuddled up at one philly party so is either she give it to him or him give it to her.If she or Jagg_ have it and spreading it that will be one wicked act.Lord have mercy

Leave a Reply to Yep! Cancel reply