Fake shoes,fake tops(tops)
Chockin’ on a clit,and stank box2(yack)
Stuntin’ on da gram and snap,snap,snap,(snap)
Crookin’ up clothes in a hot shop(Saks)
Dem came from nothin’,still nothin'(frigga)
I don’t grudge nobody, worse dem idlers(idlers)
Call up yo “fans” can they come get you?(fans?)
Cryin’ a river,go steal some tissues(tissues)
Dem bitches broke and boasey(boasey)
Cooking up a life aint easy(pow)
Dem bitches are average and truthless
Got no 50’s or 100 bills too (grahh)
Dem bitches broke and boasey . . .
Met,yesterday you said dem bruk and boasey,so i took your words and set it to the tune of “Bad and Bougee.” The Metters can make changes if they like,when it buss everyone a get a cut. I wonder if big producer, Icon can help wid it?
Nice work :thumbup
Like it. Lol
:ngakak :ngakak
low da man, mi like him.
Unno bad sah, lawd look weh dem cause pon dem self, this is beyond shameful, HYPE life
Jay mi plan fi gi yuh enuf so yuh can go buy another property fi rent out,landlord. Come thru mek dis happen,boo.
LMAO I love it
Pulllllllll upppppppp
Pull uppp,producer and landlord Jay come wid a 30 Gran US pull up,Kerry rope in wid ur EBT pull up,Robbas come wid ur 3K credit puuullllll uuuuppppp
DEM POST UP BOBBETTE CRIMINAL RECORD PON IG ..A BOUT 20 TIME SHI GET LOCK UP FI TIEF AN FRAUD
They Not Set whoo, whoo, whoo, whoo!
Ratchets on Ratchets, they borrowing all of the loot!
Snappin’ and Insta in ppl’s poop, poop,
poop up clothes!
Lactic get a grip on your wifeeeyyy
Yo! She’s a dog, roof grrr
That hoe walls must be loose (hey)
Licking, sucking and sniffing eww eww eww eww
I swear you people are under me (hey)
Stop hating and the devil will stop jumping you
No bankrolls to keep their company (bruk & boasssyyy)
Aye we do the most
Yeah pull up and pose (poppy-show)
Yeah my diamonds cubic zirconic used with an elastic to make
A choker!
This fire has no cooler
Icon’s a loser, Apple’s a loserrrrr
That’s a fake Rollie not a Rolex.
Yass mek we collab,anonymous feat. Anonymous. Lol. Dis badda dan nuff tings pon di charts.
Omg deadings
Sender hopefully robbas give u some “credit” for this..**
I know that song Mamacita…lol. PinkWall songwriter
Wheel and come again Selector. This yah tune a seh one.
Money pull UUPppp!!!!
Brap brap. Wheel and come again
:ngakak :ngakak :ngakak