DI SENDER SEH LAND FISH BUT ITS ONLY SHEBADA PAN HIM HEAD TOP

0 thoughts on “DI SENDER SEH LAND FISH BUT ITS ONLY SHEBADA PAN HIM HEAD TOP

1. i wanna know what the rest of the men in the background doing there ? staring hard on shebada and grabbing his waist ? he gay too

2. FIRE BUNNN!!!! Any man/woman who condone and tolerate this fgt and no run him outta di dance just as bad. FIRE fi onnu to!
    Franklyn town, this fgt try the same shit. Some Jamaican ppl find too much fun in men who act like women. NOOO Tyler Perry to wi thing!

3. A so im used to go Bleeder Tuesday go gwan, an yes di woman dem love it and endorse it. But the promoter Quinty start lose money cuz the outerport man dem lick out and said a bar chi-chi man ting a gwan a kirk. Cuz no matter what the man dem a FRanklin Town neva did a go beat im, cuz a from im a go Brown’s Basic School im a gwan so.

4. Me nuh see nutten feminine bout di pose, as matta fact, it look like a yoga pose to me. Di pichas pon di sidebar way different, but him could going on wid dese antics fi him fans dem. Him does hab a fanbase wah expect him fi behave wacky all di time. I don’t know how him can be ‘on’ all the time, not even Oliver can be ‘on’ all di time, him muss get tired ever so often.

Leave a Reply to itsme Cancel reply