DI SENDER SEH LONG TITTY SQUAD

33 thoughts on “DI SENDER SEH LONG TITTY SQUAD

1. fi young girls that don’t have children why them breast so long all a dem..English doll…Diamond and dolly own bigggg wah the cause a this met ?

2. My point exactly… atleast they are natural. Society has us tainted on the accurate imagery and representation of a real woman. Kudos to them. Bring back the real body gyal dem

3. That a f***y. Them can invest ina 2 brassiere. Like them long breast gyal ya allergic to brassiere. Nobody na wear bra. It sick me. All a dem…English doll, Samzii…I’m sure the list goes on. Breast dem flat like pancake and dem a gwan like it cute

4. The face cute but sometimes you have to put on a bra especially if your tits no longer sit up high and we all will have time after a time and we need to embrace it, and maybe dem two is embracing the fact, that regardless them still feel she them look good long titty and all hey, don’t knock their confidence though lol

5. You ever stop to think that we are all made differently?!?!?! Yuh think ah everybody have stiff breast?!?! Sender go look up the different breast types. Weather you wear bra all your life or not, women have breast that hang.

IM NOT DISSING ANY BITCH THAT HAS THEIR NATURAL BODY!!!! GO TRUE YOU GIRLS UP TOP!!!!!!!!!!

And if me see unnu go fix breast due to ppl me ah go delete dah comment yah!!!

1. But why the entire crew titi long? Diva get a past cuz she ave a child but the rest a dem na no pickney n dem titi dwn a dem knee

1. There is no scientific correlation with bearing children and your breast being long… Why it bother you so much?

They are in their natural form, she probbaly could have worn a bra with this fit but the girl comfortable in her own skin!!

Post your pic let us be the breast judge since yern stiff up and perfect.. sender block yuh face and make we judge yuh perfect titty dem please….

2. Yeah we all know everyone is made differently, and not everyone comes with stiff breast hence, you stick to wearing what works for slippers breast and don’t try fit slippers them in stiff breast design. Hence the double take on everyone is made differently she never made fi stiff breast design

6. Bra mek fi wear!
    Regardless of whether dem did perky at one point..dem nu perky nu more and anu everybody must see say dem a sag
    So tired of these bitches a wear them long titty like a fashion. I never knock a woman who can admit say she past her prime and dress accordingly. But these young bitches with titties at their waists and a display it for the world to see need a fkn grip.
    Like, we get it..dem big. But honestly wouldn’t u prefer if they sat up nice in a sexy lace bra than to have them sag with a pastey a cover the nipple whe a reach u belly button?
    I’m just saying, it nu sexy.

7. Long titi and no bra? No kids? especially English doll hers reach the floor…mi young girls ina uno 20s uno breast Fi perky…..but I guess that’s what y’all get for hsving these big baby boys sucking them instead of a real baby…..I don’t want to see y’all Pussy tongue for real thank God draws hide it…met please tell English doll she need to stop wear back market bra .. thanks

8. I think dolly is a beautiful girl but …. question: how diamond titty den favor lika se she got 4 pickiny so???

9. You female just love to bring other females down everyone can’t have their boobs all the way up inna them chest , all natural they’re good looking at the same time y’all got to stop find fault with peiple

10. I wear a 38E bra and my breasts nuh long suh. Everybody not going have perky breasts, but one whole crew full of young chicks, of which only 1 have a child and them breasts a touch dem navel?….and please don’t tell me how dem look good if none of unnuh never see dem without Instagram filter, weave and makeup inna sunlight…

And fi whoever a talk bout find fault and point out flaw…dem yah a gal weh walk and f**k wid ppl and a try style girls like themself, so nuh bodda come yah wid dat :Yb

11. They love the skin there in ,continue to embrace ya’ll natural attractions some of these hoes dwell in their 1 bra that smells like riverton dump!!! Sender go seek a next topic cause the gal them stay good regardless of ur uncalled for statement

12. I am not judging anyone or am I sending anyone to go do breast. I am just saying, dress accordingly . If yuh breast them don’t stiff and perky wear what suits u. U can’t have them limousine breast deh and a wear that dress. Hells no. She can wear a sexy push up lacy bra with the right outfit and the world would never know .

13. Im 32 i wear 38DD weigh 178 lb no kids yet suh me breast dem still full n have a lil perk so till when i wear my vs bombshell bra it gives the illusion of a boob job. And dem likkle gyal yah inna dem 20’s juss leff teens and dem titi just lay dung dead suh? Me feel a true dem kill the belly dem suh di milk weh did a produce juss tun milk powder pon dem… it look bad girls…stop nyam di belly dem an bring fort uhnuh children.

14. No sah dem sick man dem stay bad, all the have is hair and make up and clothes, the entire squad shape really bad not one of dem sexy and am not talking cause dem fat cause plus size is still sexy but no batty no flat belly dem just stay bad…. if u stripped dem a di clothes make up and hair… trust mi u woulda run

15. Suck unu mumma … I hate unu allow people to be natural .we do we breast unu chat an say we fake , if we dont unu still find pure fault go kill unu self man

16. MET?? U A INVISTEGATE BREAST. THANK GOD FOR SOCIAL MEDIA THAT WOMAN CAN BASH A NEX WOMAN BOUT DEM TITTY SMADDY FROM THE LONG TITTY SQUAD A TEK DEM MAN WHY ELSE WOULD DEM GO SO HARD PON DEM

17. Dolly shakur for a 20 year old titti too long freal…
    She pretty ye n nobody can take that away… But girl unuh fi tap f**k f**k suh!

Leave a Reply to him say Cancel reply