DI SENDER SEH ONE SUCK

This boy whe name Shamar Ptf whe a live foreign like dog him Fren a fuck him madda twin  sista bay careless ness gwaan boy hype pan the gram and bruk inna real life after this boy a get me money and etc right him say him will suh anything fimi him suck me p**y one timeeeee and him wah shoes ,cloths, money fi guh party n etc suh me turn to him and say why you nuh ask me fi money fi put on a room pan the house you madda live inna wull a them pack up inna one room him vex with me like a sumn wrong me tell him block me and etc me nuh want nuh careless man me wah man whe want things inna life me Affi a wonder if a suh him use him mouth all bout and only thing him ask fah a cloths n shoes and because me tell him bou room Issa prob smh . Jamaica him deh now a allman town pack up inna the house like Sardine and don’t want a Change him ago know a me but who cares

6 thoughts on “DI SENDER SEH ONE SUCK

1. But sender u no better either,if u see is a bwoy weh only live fi clothes,boot and liquor why u even waste time on him? Unuh love mine man too much weh no have ambition,go see how inna d one room shack smell deh now :dp

2. Sender u do realize you’re promoting n glorifying Male prostitution and actually instilling the same wutliss mentality in men that u same one a bun out and run from enuh Hyprocrite!!?Telling di yute him fi demand more for his services rendered to you IS NOT about being ambitious at all!!Is not like u promoting love or his ur man….

yuh a pay man fi sex yuh and a complain how cheap the price is..yuh nuh see dat you’re an insulting joke to SugarMamas the world over!!Whey dem eediot never see come see doing pon Pinkwall pon this lovely Wednesday ya mon!!? :malu2 :hoax2

1. Remind me a one dutty suck pussy one from Kirk name Andrew Aka Mouth all dem wan do a live under ya crotches like panty shield tampon or pad me bloodclaat betta yet pant seat fi clothes and boot

3. Sender you know how me a look a Old Yam Head like you, I work have my own place and don’t need your money but we can put our brains together and have something (But then again most a unnu woman weh love mine man have a tendency to pick up the yute them weh nah work and polish them off) i never see unnu a tek up a hardworking yute and build something. And you sender love the careless life too because what is in your bedroom should stay in there thats kinda TMI and him suck yuh pussy but nah seh yuh suck back him cocky, Sender you is a OLD YAM HEAD with no apology. Because you yourself don’t have money because woman weh have money nuh attract bums so the story was pointless as fuck. And Fat boy you fi do bloodclat better, yuh live a foreign and no ambition pussy yuh need fi get beaten (because a worthless boy become a worthless man and then no use) So both you and sender are match made in Heaven you worthless and she is a charitable Organization.

4. My girl i got a couple cousins in west they need a room send your money to them. I can make the link