DI SENDER SEH: ”this lady is like 55 1/2 and ah gwan so”

unnamed

Sandy British
10 hrs ·
I love u words can’t even explain .. i mean you’ve been there through everything… we break up we got back together, but f**k it teeth an tongue must meet… you’ve been there for me through everything, what does these bitches know about Betsy!! U are my ride an die my boy fren, my love, my baby daddy, my boo, my chargie, my husband, with all the the bitches that say they pass ur way u never one day put none of them before me… and thats what make our life so complete … so i just want to take the time out to say happy earth i hope u fuljoy it to the maxxxxxxxx…. xox

Sandy British and 17 others like this.

Stephanie Gant-Ankle HAPPY BIRTHDAY TO UR BOY FREN…
10 hrs · Like

Sandy British It my husband!! Hun
9 hrs · Like

Stephanie Gant-Ankle Ur married!????! I didn’t tell ur aunt!!!
9 hrs · Like

Stephanie Gant-Ankle Well tell ur husband that I said HAPPY BIRTHDAY ALL THE WAY FROM TEXAS!!!!
9 hrs · Like

Ava Goodlife HBD MI FREN HUSBAND
9 hrs · Like

Dellashantie Christy-Dior Leslie Happy belated earth strong big up self up like 7up
1 hr · Like

0 thoughts on “DI SENDER SEH: ”this lady is like 55 1/2 and ah gwan so”

1. Thats nice..so after all the break up and mek up they become husband and wife, awwwwwwwwwwwwww.Sandy can I see proof please suh me and u aunty can see.Uno broadcast everything so I don’t think this should be a problem for u

1. A must she buy dat ring if she have one Barry d not even have dry shit inna him ass fi give anybody sandy you a ghetto gal and Barry d use you fi him foot mat gal u nuh have nuh bloodclot status gal all you know fi do a party go learn fi read and write gal man clown .

2. Please grow the f**k up you need follow apple and move on bitch Barry only want apple baby. Sandra a you when in people life on acting like apple

3. Grow f**k up and go.follow apple moving on.sandy why are you acting like a you man Barry only want apple.sorry baby you trying everything but Barry tell apple him dream say tie him go seek God and leave apple and Barry

4. Dutty gal sandy after u trick de man thinking having a baby was going to keep him bitch please u have two kids and dem daddy not even a tek care a dem . You life dutty like under you accordin to you so call husband Barry d , dem say u go Jamaica and put something pon de man fi keep him a so you desperate bad nobody nuh want no woman like you fi dem wife you stay inna de party every weekend you can’t be wife dear you life too nasty you a ghetto gal. Man don’t wife up ghetto gal not unless dem no the no class dem self . U alway a talk bout you gud gud life that u don’t even like mi weak u look a one hot mess pure wrinkle pon you ugly face and you teeth dem in you mouth the dentist need fi give you money back cause dem look horrible yuk mouth gal gwan with you stinkin pussy go wash unda you gal

5. SHe go teck Stacy ( DI printing press Haitian woman) aunty man from how much donkley years dem deh.
    DI funniest joke bout this story is Barry D(in pic ) was har bbyfada fren.. As di baby fadda go Jail she start sleep wid Barry D. That is what you call a very friendly Pussc cause now she have pickni fi 2 fren. Rumor pon di road seh chu Barry D no want har she meck ICE go pick him up . If she cah have him no baddie can have him. Scorned biotch. Him still deh ah Yawd or Not Sandy?? come talk up cause you always deh ova yah..

6. If she did pretty mi woulda be soo upset. But all dis gal do is fasss wid di woman afta she barrow har man. You no see di man cah leave him woman alone. Di way how it hurt har she no stop walk and look trouble wid di woman. And dio man is another site him self. Him no have no money and him no pretty. Dat buddy would definatley be a turn off for me also. him and Sandy match cause di 2 adem look like dem fraid a di dentist dem teeth naka naka like a Piano missing s keys .

7. Dwl Sandra must one big friend talk up shit on here you Barry never want you from day one from man talk about you tie him why call him your husband.apple a good up mother take page out apple book church call you Sandra

8. NOBODY SHOULD BE ARGUING OVA BARRY D ,HIM A BIG INFORMER AND A TRY SINK HIM OWN FREN JUNGLIST CAUSE HIM DONT WAH GET DEPORT ,JUNGLIST DEH ROAD NOW AND DUTTY UGLY BARRY D STILL IN LOCK UP AND START SAY HIM A BATTY MAN HE CANT GO BACK A JAMAICA ,A THAT YOU FI TALK BOUT PHILLY PPL BEWARE IF BARRY D KNOW SOMETHING BOUT U ,U BETTA START FRET HIM DESPERATE FI STAY INNA MERICA BADDDDDDDDDDD

9. Please can you guys top put this mongrel sandy British up please har face too tuff and hard fi look pon