God sees and know how frigg up we Jamaicans can be at times when we show how heartless and insensitive we can be to the plight of others.Now look pon this prime example of this man struggling with a major issue of suicide and look pon this witchinella response. However Kerry Ann I don’t know how the funny pictures section of Pinkwall nuh feature you yet but you’re about to be Pinkwall Famous!!
Met before this old zutupek dragon ball z face gyal focus pon di whole heap a hole inna her face,she a encourage ppl fi commit suicide. Unno know the cheese dem,fettuccine, linguine or wateva dem want name,but di holey holey cheese mi a talk??Yeah a so her face stay and remind u instantly of moon craters.The men in our area always a tell her the truth that her body alright but she NEEDS A NEW HEAD!Kerry Ann tek off dat head and dash it whey fi true cuz me personally hear di men dem a chat you dat dem wouldn’t even hide and carry you go motel cuz dem woulda shame fi the hotel staff see dem with you! Therefore not even hide and duck you worthy of but u deh pon social media a promote the heights of phuckery.Tek the beam outta yuh holey holey face ole cumbolom cuz all ppl with disease pon dem face look better than you.
Flow and digicel should ban har from accessing dem data plan.