DI SISTER WHEY DEM SEH DID A SEND MAN FI KILL DI SISTER RESPONDS

THE AUDIO IS VERY LOW……….I DIDNT RECORD IT , THE SENDER DID AND DEM CANNOT FIGURE OUT HOW FI MEK DI VIDEO PUBLIC FI MI DOWNLOAD IT SO HOLD THIS FOR NOW

https://youtu.be/jxocm_zgEd4

12 thoughts on “DI SISTER WHEY DEM SEH DID A SEND MAN FI KILL DI SISTER RESPONDS

1. Muma from hell no sah when de dem muma ya grow you **life nuh must ruff**
    A that she proud of with her kids and she a theif and hustle hope she a citizen cause she soon join them what a careless woman
    People like dem ya I beg god not to mek me know cause if dem can gawn so with Family imagine me You see she all proud with her finger sign she say kids reep from her a really true

2. Yow!! The world getting more wickid everyday, all now she don’t deny that she set up the sister life. OK you bad but bad people dead to. You glorifying that your 2 sons in prison for gun slinging and they are not soldier or police. Woman I believe your sister after watching this video. Always dig 2 grave. When you plan on burying someone. I will pray for you because your soul gone. Look how you are speaking about your family. What A tribal war.

3. I believe the other sister..this one is an evil bitch..you can tell she hate the other sister n glorifying her “bad man”kids…She have too much hate in her.

4. She sounds stupid,ignorant, who brags abt son a bad man save u $$$ fi bury dem fool fool gal ….sister hope u cut she offf for life noooo forgiveness for dat

5. Yuh mind dutty towards yuh sista from how yuh talk..all now yuh cah deny seh send hitman fe kill yuh sista but what goes around comes round an yes yuh a bad gal but JAH gwaan show yuh wah badness is all about. A nuff a oonoo portray badness an dead bad an JAH kno yuh definitely a go dead bad cause yuh have de badmind dat why yuh pickney dem deh a prison, a bad blessing offa yuh deh pon yuh pickney dem. A nuff shotter a battyman an yuh son dem good fe a duck and f**k man an yuh good fe know bout it too but a tek badness fe cover it up because yuh nuh stop stress pon de battyman ting. Mi sorry fe yuh, yuh life sad….

6. somebody kill that bitch I will put the first penny. cause killing her should be for free.. f**king evil, a u mek u son dem deh a jail a f**k man.

7. You know that because she is so raw and talk everything including her own nasty business, I feel she would be the type to own up to the hitman. Mi nuh know mi just a sey….Inna mi shibby voice