DI SUMMER UPPER

Big and stay real bad Renee!!!! What a blessing that you don’t have no kids or much bills to pay cause all your money do is spend pon ppl man! And yuh money nah mek me find man lef her Bronx mattress!!! All yuh know fi do walk n f*k down the place 😒Yuh run go marry Rambo fi give him his papers like yuh think that did ago keep him hst a yuh salt p**sy mek the man dead non of his family them likes u bruh none! But them see a goat fi use like Rambo so them a dweet! Nuh man inna NY wey know your file won’t Eva Eva own you! Yuh fly go Jamaican with yuh stay bad self fi dream weekend and look the worse out a everybody yuh a walk wit and a ny yuh live how yuh dweet? Stop give man yuh money and spend it on yuh self cause them cheap ass AliExpress clothes deh nah work out fi u!

10 thoughts on “DI SUMMER UPPER

1. This sound like one ah Rambo mistress weh vex tru dhe get the life insurance money… All when him never want har.. ah she did have papers fi sale and the highest bidder won!!

DWL… I will agree that Renee nuff nuh BC but sender you sound huuuuurt

2. Mi hate when unnu come bout salt hole kill man… No ah Rambo kill him damn self.. Him meet him match and dem finish him. Full stop

3. Looking like dat yuh affi thow yuh pawdna fi get yuh draw a buddy lol…why di renaee dem a let dem self go suh.

4. So why she a mad you then SENDER. Something obviously working, it may not be the clothes, face nor body, so it must be her pums.

5. SHE WICKED TO , THE MAN DEAD AND SHE TEK ALL HIM CAR ,INSTEAD SHE GIVE HIS SISTA , AND GO JA A DRIVE THE GIRL CAR AND A WALK AND BRAG , RAMBO SISTA A U DUTTY IN LAW A TALK,SHE SAY ALL THE SURGERY WEH U AND RAMBO MOTHER DO SHE NAH GIVE UP NOTHING DUTTY RENEE ,,EVERTON FROM DOWN A 5POINT WHORE

6. Sender Rambo and his family are users, so she has no reason to feel bad about anything. Remember God don’t like wicked people and dem wicked to use the girl.

Since yuh feel she looks and behaves so bad, yuh nuh shame seh ah yuh matey? Senda dat mean seh yuh man will lick out batty feh money. SENDA YUH MAN NASTY, he is for sale at the right price.

My girl, if yuh affie buy hood buy it, cause F$&k affie tek, but don’t mek no gyal style yuh, cause her man hood stanup feh you, and yuh mek it buss off. Don’t worry bout har, deh hood know and enjoy yuh. :malu2

7. BIGGEST BRONX MATTRESS/GARBAGE PAN this gal walk f**k AND SUCK DOWN THE WHOLE A NEW YORK WID HAR STD PUSSY.. HAR PUSSY EVER HAVE INFECTION… BIG BLACK AND STAY VERY VERY BAD.. WHICH MAN WOULDA REALLY WAH WIFE DEM GAL YAH… EVERY MAN KNOW HAR FILES UP YAH THATS WHY SHE GO JA AND ALL A F**K GAL DOWN DEH.. IS A BIG BISEXUAL NASTY GAL… ERNIE HAVE VIDEO WID HAR A SUCK HIM HOOD… ANYTHING WAH SHE NUH SUCK A WHO NUH BORN YET.. DUTTY PUSSY GAL… SHE HAFFI THROW COCKY PADNER FI MAN F**K HAR, DEM NUH STOP USE HAR AND DI MAN DEM A TALK LMAOOOO VERY VERY SAD YOUNG GIRL…

8. dem gal ya a mine man and nuh stay good.. fix up yuh self my girl u look like 40… this one bagga cheap clothes, she never look good yet… somebody need fi dash a suitcase a clothes pon har, look how clothes cheap a foreign a weh she get dem clothes ya from thrift shop cah tell har she nuh hot, in har mine she hot lmaooooo… poor thing.. bloodclaut nuff and inna everything and nuh stay nor look good… man boot heal