DIONNE AGEN PART 3

But what away Tamara going on bad on Facebook a cuss out Dionne weh save her daugther from going in the shelter
Tamara yuh cyah look like Dionne no day yuh p**y done see the little girl f**k away yuh baby father from yuh all yuh try to tie him it never work. Tamara yuh whole family salt one bag a gyal inna yuh yard cuz any man try to f**k unuh him dead two months after yuh nuh see a that’s why yuh baby father never want live inna yuh salt yard b*tch. Remember is Dionne money help build up yuh house when yuh brother dead and unuh couldn’t finish it. B*tch the bed yuh talking bout Dionne sleep out it’s her money buy it remember a you and yuh 4 kids sleep pan one bed. And Dionne tek up yuh daugther after yuh get dip and yuh have the heart come a cuss the girl now yuh ungreatful bad. My girl every year Dionne file tax yuh can buy clothes for the frist two month a the year and if she buy send you a $50 here and there you don’t eat. My girl remember the last time all a we sit down and talking you said if it was for Dionne you don’t know what you would do with your daugther and hungry would a kill you and yuh kids nuff time smh ungreatful b*tch.