DIS A REAL TING? (GENERAL B A STALKER)

The artiste says he does not consider the matter serious enough to file a police report. However, he just wants to live in peace with his babymother.
“If I was him I would leave her alone because mi done see she seh she nuh love mi. She wants the relationship to be over, but him still a call, so it’s like he is an obsessed likkle bredda. Everyday yuh sey yuh have so much hot gyal, so give up. Him all a seh him wi tek har back with the pregnancy. It nah look good seh wi a fight over gyal so mi want it fi done,” he said.
worse thing
However, when contacted, General B told THE STAR that he did not know G Blunt. The veteran also said he is in a committed relationship.
“Mi nuh know what him a talk bout. Mi have mi wife and mi not even know what is a G Blunt. Mi used to talk to a girl bout two years ago, but any girl mi lef mi nuh guh back deh so. Is the worse thing a man cudda duh to mi because mi is a family man. Right now a me and mi family out,” said a seemingly upset General B, who is currently promoting a new singles Party Time, The Thing A Work and Say My Name.
Meanwhile, G Blunt, who is largely a ghostwriter, is gearing up to release his debut mixtape, Tri-State Thugs.
“Is the maddest thing weh a come a road. East Kingston’s finest and wi a drop it inna April and it will be hosted by Stone Love with 21 songs,” he said.

8 thoughts on “DIS A REAL TING? (GENERAL B A STALKER)

1. If both parties claiming that they both have up dem family and dem wife what is this stalker thing is it to promote people interest in both of their albums coming out…

2. Welll maybe there is a ghost in di midst of all this ish..one seh it guh suh and di next one seh him not even know di oda party..smh wat a life een? Dwl

3. Welll maybe there is a ghost in di midst of all this ish..one seh it guh suh and di next one seh him not even know di oda party..smh wat a life een? Dwl…But it sound sticky pan Gen B..caz normally if u inna di music biniz a Jamdung errybody know errybody nuh matta wah..suh mmmm…

4. general b is a liar
    is not the first girl him stalk. I used to go out with this guy years ago and him tell me say him use to deh wid a girl up havendale weh general b use to deh wid. even tho general b and d girl leff jom wouldn stop stalk her
    him say him ho jamaics snd deh a d girl house and gb hear and all a jump fence fi get in a d yard.

5. Unu love too much mix up people do tell lie on people.. Just the guy a talk probably him a look promotion fi bus.. Don’t talk what u don’t sure about.

6. Don’t talk what u don’t sure about . only the guy talking . probably him a look promotion. Unu love too much mix up ..

7. GENERAL IS A STALKER TALKN FROM EXPERIENCE. ME AND HIM USE TO , NEVA F**K YET. BUT ALMOST EVERY BC NIGHT HIM PARK UP A MI YARD WAUN MI CHAT WID HIM. HIM HOUSE EMPTY NUH BC NOT FI MENTION HIM EMPTY CUPBOARD !! AND HIM 19 OH LONG FURNITURE DEM WID HIM BIG BACK TV. YU KNOW WHA MEK MI DONE. CAUSE MI NAH STOP CHAT NOW