DIS A WHEY DI 30 SHOWERS LEAD TO-KIM K FILE – THOSE THE PUBLIC KNOWS ABOUT

0 thoughts on “DIS A WHEY DI 30 SHOWERS LEAD TO-KIM K FILE – THOSE THE PUBLIC KNOWS ABOUT

1. lock dem up in a one big house with her for a few months and air it on VH1 that will sure to have the mass watching and keep her on the front page as she like it. dammm nuh wonder she buy so much epsom salt fi soak and tight it up back. a dat you call universal fit.

1. __________________________________________________________________________
      now mi know why har battam did waa build and di war between amber and dem really deep ..now mi know y amber and nick cannon name a call a dem same kardashian deh set it up

1. Amber is gonna throw so much subs n’ shade his way til he bite the bait like the fish he is…I am patiently waiting DWL!!!!

2. Suh Fonswirth bentley must go both ways cause he use tuh be Diddy’s bottom bitch…this is getting more interesting by the minute..

1. DWL Yep yuh think a joke! Look how him a go bus pon him own self. As for Fonsworth I think him married and have a kid now if I’m not mistaken.

3. Met Amber said that she can’t wait for her book that she’s working on to come out cause they all gonna learn not to f**k with her dat deh day deh

4. Good evening met..no man u knw a nufff man kim guh tru…a nuh celebrities alone…all shieks..arabs..fe her frnt has international and local stamp..

5. From mi bawn, mi nea kno seh any ooman cudda tek Fonsworth Bentley! A dis tell mi seh Kim battam mussi favour steak tartare. From dis list alone a two battyman shi grine.
    Unno never hear di rumour seh Kim tek Joe Jackson? Yes, Michael Jackson father. What a way dem Kardashian gyal dem kind wid dem pussc.