DIS HAFFI REVISIT

6 thoughts on “DIS HAFFI REVISIT

1. WELL FOOL THE BUSS WEH U WAS LOOKING DIDNT HAPPEN, CAUSE NOT 1 POST SHOW, MENTIONED UR DUMB ASS… ..ITS ALWAY ONE THOUGH….

2. Nobody nuh know bout har and she thought this was the perfect way to get recognition! Because it did deh pon nuff news station wid di comments dem pon her and di dress.

Black ppl cuss di white man bout oppress wi but but wi own blacks dem fi a cuss! Cause she oppressing wid wah she a do knowing damn well how to man stay! And dat black ppl right now a get di biggest fight! All for the hype!

Black man a black man worst enemy!

3. This morning on the news, they were saying that she got a lot of attention on one of the social media sites, no remember which one, but they were saying she got major new followers or something like that.

4. EEIDAT GYAL U NOT EVEN GET PON THE WORST DRESS LIST…. EPIC FAIL…. U NOT GETTING THAT BUSS U SO HOPING FOR…

5. Looks like she came out of her coma to attend this event, cause goodie caan so fool a support the man after all his comments. I hope she has sunscreen in her purse cause she nah exempt from pick cotton if Donald Duck gets his way.