DIS IS A WAAA…AAAWWW…AWW..NING

roomforrent

Subject: Room for rent apply within when pochie run out Stacey run in with Mark from MADD Family

Message Body:
Stacy I can’t is at it again with the people dem man.Any time Pochie hold her La no good again!!

0 thoughts on “DIS IS A WAAA…AAAWWW…AWW..NING

1. Poochie man got it but she still work hard for her money. Wah Stacy do besides dress up and Tek cocky??? Stacy have nuff time on her hands, Poochie working as I type.

Mark if a true yuh luv f**k inah 81Crew tuh much. A neva you and F**k Alot Candy a grind weh day? Unuh fi stop it. Mi hope anyhow true cause it woulda prove seh 81family luv f**k di same man dem fi true……nastiness

2. Yes mark is still f**king candy, but a nuh nothing cause when stacy did a f**k twidly candy did a hide anna f**k him to, so as the saying goes what goes around comes around. P.S I wouldn’t want family members like unuh

3. And you know is not Candy and Stacey alone Twiddley phuck and suck from the 81 crew that’s one big dutty worthless family!

4. Mark you have no ambition to gone buy crotches from moldy head Stacy(she the dj’s talk about when they say gal dem wid moldy weave head

5. SUSAN 81 A WHO DE NEW MAN WAH MI SI YU WID?? A TIE YU TIE HIM UP LIKE HOW YU TIE UP YU BABY FADDA? CAH THIS MAN MUS NUH KNOW BOUT YOU,SEY A PURE OEBHA YU WOK AN TIE DUNG MAN PON YU! WHO YU NUH TIE UP YU PUSSSSSY SEN DEM GONE A PRISON,SUSAN YU NUH SHAME FI JUS A WAK AN A DASH OUT YU PUSSSSSY PON EVERY LIKKLE NEW MAN WAH COM A LA. GAL LIKE YU MUS HAVE AIDS,ALL I CAN SAY DIS NEW MAN YAH NUH KNOW YOU,HIM MUS NUH KNOW SEY YU WALK A CLEAN UP DE OLE A LA WID YU PUSSSSSY AN YU MOUTH!!

6. Wat a way all a dem have sum in common apart from being f**ky f**ky. Stacy candy and Kenisha all f**k Wayne and mark. Unh a act like a jus now Stacy a f**k fi money she been a f**k fi money. She keep party instead a use the money fi get a place. Den she all a cry so the la ppl could feel sorry fi yo move yo blood cloth. But a nuh di first 81 dem f**k one another man. Now if di Kenisha she mi nuh knw y she act like she is a good girl she f**k down la too a nothing new. Tell yo bout these nasty gal dem nuff Ada man deh

7. @talking up way u really a seh to mi? u mean fi tell mi seh the dunce bat guh buy tom ford boots and nah ave nuh weh fi rest r ead? one bag ah wud ah throw pon r face book timeline right ya now. she seh all now the dutty hel hay gal dem can’t get pon r level. she seh dem still stuck on the same level like iron balloon dwl no man! stacy u head hot mi fren! bun dem outttt

8. Stacey don’t have dry shit to buy no Tom Ford boots! She is a next bitch love showoff pon people in FAKE shit. Stacey trying her hardest to be relevant damn ass head bout she name”icon! Stacey only use to get likkle shine using her tongue clean Andrew Battey.All when she use to live with Andrew de gal neva on point from head to toe yet something always off!
    Why these bitches won’t stop pretend Stacey know the meaning of iron balloon because she is one she can’t go international damn claffy.

9. well she said the low butchet bitches in hell hay need fi guh sell some pussy fi start shop ah mall to and stop watch r. not low budget eno! its low butchet. dwl smh dunce bat. all dem do is buy designer cloths, bags and shoes and cant spell most of the desiener’s names

10. You all sound a little jealous to me. Everyone hating on 81 crew. Whatever a female does wit her mouth, tongue and pussy should be nobody’s business. Funny how you all dog this girl but niggas still want to f**k her. Stop hating. Stop hating. Everyone f**ks and sucks and the funny thing is that niggas love hoes.The more you all hate on a bitch saying she a hoe the more niggas wanna f**k with them. Thats reality. You all acting like you all have goodiesha rap sheets. Bitches take a seat. Look at the twins..see how they look good and you all hate on them…but guess what niggas still wanna f**k wit them. All you bitches your man still gonna spend money and take care of the side chick…remember a the gal pan the side do it the best. You all cat like angels..why the f**k these niggsa still wanna be with the bitches…because they bring the freak game on…its te reality..you wanna be mother theresa..go ahead…The bad girl gets everything…Check out Kim Kadarshian..hoes get designer clothes and money..word

11. @ Tom Ford
    Yes I agree it seem like people be hating on Stacy . Stacy does f**k and collect but the twins have nothing but a bunch of knock offs!!!! They don’t even have a car !!!

12. For one its not hating speaking fact she dont live nuh where. Tom ford wat ever it was she was wearing bitch yo hve a child look a place an cum off ur cousin coach. Yo worthless nuh bloodcloth yo ca look a job or sell pussy a ur job. Hating on u make no sense caz yo dnt hve nuh sense and yo Eva a try fi please ppl