DIS TING A GET OUTA HAND

16 thoughts on “DIS TING A GET OUTA HAND

1. 20 grand cause all a this tho!? my girl a suh yuh desperate,mi sure that amount of money can’t do a lot down a yaad. just call it a day and dunn, this drawn out too much now fi chump change.

2. I think he’s lying. its obvious he’s seeking sympathy. Listen as a business man, you need to tek a page out a the bigger companies book, the customer is always right, sometimes you have to fold to those you serve. Again, I still believe you are lying and I dont blame shantal for doing what she is doing, too many scammers out there, too much a uno. Be the big man, stop tell lie and give the girl the money.

3. Lol $100000 fi 20000, sir, have several seats, your story is an obvious lie, pay the girl the money, ole scammer.

4. a neva him seh last video,geezas christ a how much back nd forth aguh tek place de wall anuh police station send de rest a video dem dat side dis caan real a rass,fi 200 phuck’n dollars a yah suh it reach,kmft

5. So how she put $100,000 pon him head and gwaan so bad fi $20,000 !! Fact remain them never plan to pay her and it obvious but then again she never sign no contract for no competition so in all reality they can change the rules on her. She need to either collect the 25% or just dead it. And if she put $100,000 pon him head she wicked cause that $100,000 will do her good. This a height a carelessness it a stress me out

6. shantel hungry she need di 20g fi feed her long belly but its crazy how she behave for 20g yet have connections to pay a gun man 100g fi kill smaddy her life miserable bad a bet a same way suh her pussy stay all her mouth look f**k out!!!!

7. Well if anything happen to him she will be blamed my girl 20,000 cyah burry nobody suh low di man and gwan a suh yuh hungry kmt

8. Suh wait deh stick some neegle yasso… Suh outta di 100,000 Dem put pan di man head Dem couldn’t gi Shantel di remaining money yuh mean fi tell mi say blood fi spill fi wah??! Mi convince seh anyhow Dem just run a diagnosis pan some ppl a Jamaica everything mad dung deh.

9. Nuff a uno lowlife wah a chat bout 20 grand.. a man ever gi uno dat yet nuff a uno need it fi buy soap fi wash uno sour ass leave d gal meck shi ask fi her money uno lowlife hyprocrite a chat bout 20 grand shi a gwan soh fah like uno tink ano money not because man fuk uno fi free dat sah d gal noh fi ask fi er money

10. Why him never jus pay er d mkney an dun 20 grand a less dan 200US NUFF A uno never get shit fr man uno cum a style d gal fi er winnings dem promoter yah too tief shut uno mout if uno noh have use fi 20 grand an lowe d gal