DOES HE HAVE A CASE?

12 thoughts on “DOES HE HAVE A CASE?

1. Faas n craven. Him on a different diet from u. Him was undernourished n dem fattening him up.
    Dam petty. It look like is food u go in hospital fah

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Damn craven and redeye! Lololol

Missa man, you potassium level no require an extra banana.

Yu no need much vitamin c so dem minimize yu fluid intake.

Yu protein level high till in inna yu urine so yu no need no more “Dan” 2 piece a chicken.

Mind dem accidentally gi yu de man servings a fry dumpling and it send up yu cholesterol and sugar
      😀 😀 😀

2. :ngakak lodge your complaint now. Dem wicked. You’re in hospital, it’s not like you have anything else to do but watch & complain.

3. Lick out yes! Dem brite eeh? Cuss dem out fi weh u nuh pudung. Nuh wonda u inna d hospital but sorry to say, your badmind is terminal Sir. Nothing dem can do fi u. Most u can do now turn to God and get baptise. All the likes a u a baptise dem affi put u fi soak.