DOLLY , YUH MEK KWESI TEK YUH FI CLOWN

BUT VEN YUH NUH SUPPOSED TO INA NO DEALINGS WITH KWESI EITHER BECAUSE HIM CARRY YUH NAME TO DOLLY SO IT NUH MEK YOU NO DIFFERENT. IN FACT YOU ARE WORSE BECAUSE YUH OLDER DAN DOLLY YUH INA DI GAME LONGER FI KNOW BETTER..DUH BETTTA
DOLLY WHAT YOUR BABY FATHER NEVA DO INA TEN DAYS KWESI DO IT INA ONE NIGHT HEE? YUH FI SHAME NOW AND GO HOLD YUH DAMN CORNER..DI MAN SEH YUH INA YUH FEELINGS ..LOOK AT HIPSY KWESI TUH..CONEDISON METER CHECKER COLUMN SWINGER KWESI

33 thoughts on “DOLLY , YUH MEK KWESI TEK YUH FI CLOWN

1. Ven u sick me stomach. I feel sorry for your kids. Go see how after Kwesi f*#k you and then u give him gas money him say him affi leave an u a beg him fi stay.why these old ass bitches can’t value themselves? Mi twenty years younger than Ven and nuh man can’t dream fi deal wid me so, if him dare dream that shit him try wake f#&king fast and tell me sorry. Ven u a idiot. U know how much ppl pussy and dick u a suck off a Kwesi cocky? A suck dolly pussy and dolly man dem wood by extension and bet say u not using protection? Excuse me while I go vomit.

2. Wow Wow a this called him love you but him fck me cause it seems he’s into ven . Dolly once a hot gal find out a man is rubbish leave that rubbish at the curb . No boy can’t clown out me no day or my family you is really a crying dolly .

3. Robbas wat a way yuh si-dung unda Venny post dem yuh dont Ven give har time fi finish shell de rest yuh back tuh back pon de likings dem hardddd but Kwesi block yuh dolly…. bwoy dem dutty living yah really roll over inna 2017 wid unno

suh Dolly out her a buy herself stuff from the drugstores and a pass it off as if a de yute wen him caan stand yuh,no really nd chuely who yah try prove pon wid dis batta aize yeye and nose bwoy?!!?!

4. Mi say MET IG a bun dunnggg DOLLY all post nudes of VEN. But me really cah believe dat bwoy have di 2 a dem suh shiiittt

5. Hold my seat this getting good poor Dolly you need to focus on getting a place of your own until then any stank pussy who have dem Own place can chat unno worthless pretty face and you can get a man to take you seriously even a bum ass nigga play you

6. UNO LEAVE VEN ALONE DOLLY A WIFE A SHE FI SHAME D BOY A PLAY D E A DEM CAUSE MONDAY HIM CALL EN BOUT 100 TOME AN SHI NAH ANSWER SOH A DISS HIM DOU PLUS HIM SAH A DOLLY BREAK INA HIM PHONE UNO FI TALK TRUTH HIM UPSES WID VEN HIM CHAT VEN H CHAT DOLLY DIS BOY IS A PCS A SHIT

7. Bobbette noh cum yah cum sah shit ven and dolly have greencard u inna farin a use ppl name goh luk a life an lowe diss u pcs lowlife shit

8. Ven try fi mentain a friendshit wid him and wen him noh get him way wid her dis is wah him dou soh uno.lowe d gal its not about fukin him jealous a er bad dolly is upset because she found out the ven and him still a talk thats why she man cause d boy did block dolly offer him.ig dats y dolly didnt missing wah day d boy did gone dolly tink a ven him dah

1. Him not jealous of ven, him playing a role so him can get a shoes or a $200. He dont want nobody is a man him want

1. A him send dolly di tings dem not a phone she go in. Kwesi isa lowlife bleacher, the sooner both ladies know this the better

9. But none of them not winning. Plus Ven sounds so desperate and fool in the messages. Sometimes it’s as if she was talking to her child.”Im going to get you a bad shoes for Christmas”. I go on Dolly page and even if she broke into Kwesi phone…..the messages between him and Ven are very disturbing to say the least. Suh wait….. Kwesi save Ven ina him phone as “BAD CHARGE”. I kaint. Dwl. Yuh know I like Ven….so I’m not gonna laugh. I’ve had my share of heartbreaks but if any man everrrrrrr tell me some of the things that Kwesi tell Ven in many of those messages……I malice him for life and malice my pum pum too. Whyyyyyy….. look at dirty Kwesi too. Look like a frigin wet rat. Dolly you’re not winning so don’t be too confident. You should be ashamed to be owning up this battyfish or even admit you know him. Kwesi is like dirty bubble gum on shoes battam. Yuck × 10. Smh. Onu life sad like baby funeral. All of oonuuuuuuuuu. Is like the 3 of oonu is an item. Gonna start call onuu the dynamic trio aka DolKweVen…..kmt

1. but this a clear clear battyman nd if Corey can call him out mi nuh know how Dolly caan let guh wen a she mind de waste bwoy him mussi suck har pusc right out put inna him hand show har den attach it back or she a strap phuck him nd waan cont’n

1. Dwlll. Yes Simply….worse when Dolly put on di baseball cap an di sneakers…..straight fuxx Kwesi a get wid the strap on. Woioieee

10. Yes mi.nah try judtify ven but mi.buy things fi mi man or man friend wah help me throu d year but what i am saying is y dolly a post those wen it just prove sah d boy a lowlife THE boy just tell someone sah a dolly break inna him phone over the internet cause him noh gi her nothing fi.post but if a me a ven i wOuld Get dat boy a buss ass him is a dutty boy him love likes PLEASE ANYONE WAH HAVE ANY DM MESSAGE FROM HIM POST DEM.PLEASE

11. I’m in the UK and this boy Kwesi come look me on ig. Eventually I give the man my number and he don’t stop ring down the phone, all hours of the night. We never even chat good like that, cus I found him annoying. U know them man who don’t stop talk about what they supposedly have! The man move to frighten, so he never interest me at all. He will wassap me and I don’t respond. Little while down the line, I put up a picture with a man. Kwesi come message me about, is a ugly Man U like, that’s why you are not interested in Kwesi. I had to put the boy in is place and say, yes a ugly black man mi like. And mi tell him say him ugly too, only the bleaching save him. But I don’t like bleach out Batty man type, I like real man. This man start trace like some big pussy gal. He’s a real batty man, shebada Kwesi. U chat too much

12. Big pussy him be go pan him pan n did hafi run off …dem to gyal a war ova him na have na value… Ole fart

13. Ms.Met I know at time you occasionally close certain posts depending on certain details people may put in the comment section but please don’t close any dealings with Dolly vs Ven today. I’m at work and I can’t get to read through all the mix up. The one day when I’m actually doing the people work this series of drama happen… Also people please behave unnoself and follow the rules in the comments… Can’t mek such sweet mix up miss me. Happy New Years one and all hope the year is a great one for all

14. this kanka dog and perma worm bwoy kwesi coming like maggots weh left inna dirty pad bleach out f**ker weh wear false hair really a style woman kwesi wah beating with peice a wet hose me say it burn u see true me a woman it disturb me a swear ..woman shouldn’t bring down woman so dolly kwesi av u ppjone video and threatening u many times kwesi weh him an woman go hotel and him pick the woman purse someone’s cah dash sum shit pon him bright

15. Two poppyshow him play dem according to him pocket needs when will grey tone Ven and dolly realize this boy don’t want dem Ven a hope u tek u Pickney fr Jamaica u a put so much interest in a man whay a play games with Unu head for you money do you hair for you kids